06 november 2011


Johan Derksen doet reclame NEM maar om één reden: geld! (Voetbal International)

Fragment uit Voetbal International.

Zie ook: Johan Derksen in reclames Nederlandse Energie Maatschappij

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zie dat hij zich ervoor schaamt dat hij het doet, maar voor een mooi bedrag zeg je natuurlijk geen nee met zijn salaris.

Anoniem zei

Ja, hij heeft het erg lastig met zijn financien

Anoniem zei

Ik vraag me toch af wat zij nou verdienen?
Ze doen net alsof ze het minimumloon verdienen daar.

Anoniem zei

Logisch dat NEM Johan benaderd. Man heeft een volk achter zich . Zijn woordkeuze word menig maal herhaald in de bedrijfskantine of in de vriendenkring. Zelf was ik geen voetbalfan maar luiterde in me taxi zaterdagavond standaard naar muziek voor volwassenen en nu iedere aflevering VI. Maar de heer Derksen moet het niet als salaris zien. Maar als vergoeding van gelede imagoschade. Waarvan de hoogte onbekend zal zijn. Vraag me toch af wat de doorslag heeft gegeven om het opgebouwde respect en de never ending loyalty van het volk wat ie in zijn zak had als kleingeld bloot te stellen. Wat je heb opgebouwd is Karakter. Als je deze actie echt voor centjes doet, Pleeg je dan karaktermoord? Dit bovenstaande zou niet geval zijn als je natuurlijk 100% achter deze maatschappij zou staan. Volgende keer een postbusje 51 Johan.

Andre Vermorken zei

De Nem is echt niet goedkoop onder de Streep zijn ze veel duurder. Het vastrecht is bij de Nem 3 x zo duur als de groote Energiebedrijven, hiermee wordt Johan betaald. Ga maar eens Googelen naar de NEM.

w8chter zei

Blijkt maar weer dat iedereen een prijskaart heeft. De hele geloofwaardigheid van Derksen is verdwenen. Vanaf nu kan hij ook in het rijtje zakkenvullers geplaatst worden.

Anoniem zei

Hypocriet figuur. Als hij nog enige geloofwaardigheid als 'nuchtere' kerel had, dan is die nu voorgoed de das om gedaan. Als je zeikt over de mensen die in zulke spotjes verschijnen, maar er vervolgens voor het geld zelf in gaat spelen dan ben je zelf niet veel meer waard. De pot verwijt de ketel, zo luidt het spreekwoord. Principes zijn vaak belangrijker dan geld, waarvan ik overigens zeker ben dat Johan meer dan genoeg heeft.

Anoniem zei

Johan Derksen zegt doen,
dus ja
en ja is 'geen nee'

DUS Johan Derksen zegt GENEE !!!!!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link