25 oktober 2011


Organisatie Gouden Televizier-Ring: opzet blijft onveranderd

De opzet van de verkiezing voor de Gouden Televizier-Ring gaat niet op de schop. Organisator en hoofdredacteur van de tv-gids Televizier, Jeroen de Goeij, zegt dat vandaag in het AD. De Goeij: "We staan open voor overleg over de verkiezing, maar gaan geen grote dingen veranderen."

Na de winst door Voetbal International ontstond de nodige commotie omdat het volgens sommigen niet zou moeten kunnen dat een kleine voetbaltalkshow het wint van een kijkcijferkanon als The Voice of Holland. Bert van der Veer sprak zelfs van een "desastreuze ontwikkeling voor de Gouden Televizier-Ring".

De Goeij spreekt tegen dat de verkiezing is verworden tot een belspelletje. "Alle drie de genomineerden, Wie is de Mol?, The Voice of Holland en Voetbal International, hebben te maken met hetzelfde speelveld. Ook The Voice had afgelopen vrijdag een oproep in beeld meelopen die 3,3 miljoen mensen hebben gezien. Allemaal hadden ze kunnen bellen of sms'en. Maar dat is niet gebeurd."

Dat naar verluidt veel fanatieke aanhangers van Voetbal International wel 35 keer sms'ten en via internet stemden, doet volgens hem dan ook niets af aan de uitslag. "Ook The Voice-fans hadden dat kunnen doen. Het gaat er ook om hoe hecht de band van de kijker is met een programma. Bij VI heel hecht dus. Wij zijn dolblij, want deze winnaars zijn spraakmakend."


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link