25 oktober 2011


Derksen en Genee vs. Bert van der Veer over de Gouden Televizier-Ring (Pauw & Witteman)

Johan Derksen en Wilfred Genee waren vanavond (24 oktober 2011) te gast in Pauw & Witteman. Ze discussieerden er met Bert van der Veer, die de winst van de Gouden Televizier-Ring door Voetbal International een "desastreuze ontwikkeling voor de Televizier-Ring" noemde. Ondertussen bemoeiden Derksen en Genee zich ook met het gesprek met Mariska Orbán de Haas, hoofdredacteur van het Katholiek Nieuwsblad.

De gehele uitzending van Pauw & Witteman is hieronder te bekijken:


De discussie tussen Derksen & Genee en Bert van der Veer:


Klik hier voor meer uitzendingen van Pauw & Witteman.


10 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk om te zien hoe die Van der Veer volledig geowned werd door Johan en Wilfred. De manier waarop ze die latente, zelfingenomen, pseudo-intellectueel die het aan elke vorm van zelfspot ontbreekt aanpakken is er 1 uit het boekje. Geniaal. Eigen had Gijp er ook nog bij moeten zitten. Dan was het verhaal compleet geweest. Alhoewel zijn reactie aan het begin van de uitzending natuurlijk briljant was!
Heb genoten van Johan en Wilfred. Die Van der Veer geven ze wat mij betreft een straatverbod om bij iedere filmcamera uit de buurt te blijven zodat hij nooit meer op tv komt; Irritante kwal

Anoniem zei

Derksen en Genee met ruime afstand de minst enge mensen aan tafel. Zegt ook wel iets over de rest.

Anoniem zei

Haha "die pakken we ook nog wel hoor" (41:00). Beste uitspraak van de avond... :)

Anoniem zei

Geweldig ook hoe dat "katholieke" meisje ook even gefileerd werd !!!!!!! Wat een baas is het toch !!!

Rene zei

Item Derksen/Genee hier op youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=koPYhFZS0Zk

Anoniem zei

Bert wie?

Bob zei

Ik heb genoten van die twee bij P&W

Bert van de Veer leek wel een klein kind die zijn grote broer er bij ging halen omdat die niet kon winnen toen die zei dat Mies Bouwman en de AVRO het met hem eens waren.

Krayface zei

TVOH mag dan 3.000.000 kijkers hebben maar het zijn geen echte fans. VI heeft echte fans daarom stemmen die ook. Die Bert moet niet zo zeuren. Als ze willen dat je maar een keer mag stemmen moeten ze dat met alle programma's doen. Bij So U think u can dance en al die andere onzin programma's willen ze dat je zo veel mogelijk smst. Daar verdienen ze goud geld aan.

Anoniem zei

Ik hoop dat dat stukje van Johan tegen die katholieke doos ook nog op youtube komt. "Ik had hem de paus ook gegund". Haha geniaal!

Anoniem zei

Het pleit voor dat katholieke meisje dat ze bij haar mening blijft zo krijg je leuke televisie. Johan zoals gebruikelijk weer goed. Wilfred een beetje kinderachtig met dat fluitje

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link