29 oktober 2011


Ewout Genemans over uitreiken Gouden Televizier-Ring aan Voetbal International (De Wereld Draait Door)

Ewout Genemans was gisteren (28 oktober 2011) te gast in De Wereld Draait Door, waar hij - met de nodige zelfspot - vertelde over het uitreiken van de Gouden Televizier-Ring aan Voetbal International. Genemans was door de AVRO als verslaggever in de studio van Voetbal International neergezet.

Het gesprek met Ewout Genemans is hieronder te bekijken:


Klik hier voor meer uitzendingen van De Wereld Draait Door.


2 opmerkingen:

Eric zei

Hij ging er goed mee om tijdens de uitzending en ik vond 't allemaal heel eerlijk overkomen wat hij zegt in de DWDD-uitzending.

Voor de gemiddelde VI-kijker zal hij "bekakt" overkomen en als je weet wat de genomineerde Johan er allemaal van vond...tel daarbij op de meligheid van de uitzending en het feit dat deze jongen totaal niks met voetbal heeft.

Hij stelt zich ook kwetsbaar op dor te zeggen dat ie "wel door de grond kon zakken" toen hij Mies Bouwman "wie is in godsnaam Ewout?" in z'n oortje hoorde roepen.

Hij liet het allemaal maar over zich heen komen..en da's het beste wat je dan maar kan doen.Wilfred en Johan zijn zo snel, daar kun je in z'n live-uitzending niks tegenin brengen.

Vind 'm btw wel errug netjes/beschaafd (typisch avro, beetje jos brink eigenlijk) lol maar met name tijdens dwdd goed/vriendelijk overkomen.
Had het niet beter kunnen doen imo.

Rene zei

Op mij komt het vooral over alsof Ewout zichzelf nogal goed vindt. Tenminste, hij benadrukt het nogal door alles op te sommen. Achter elkaar:

- In Carré kreeg hij te horen hoe goed hij het gedaan had

- Smsjes van vrienden hoe rustig hij bleef

- Later zelf terugkijken en concluderen dat hij het prima deed

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link