12 september 2011


Management: René van der Gijp stap voor stap vooruit

De gezondheid van René van der Gijp gaat stap voor stap vooruit, maar het duurt nog enige tijd voordat hij weer terugkeert aan tafel bij Voetbal International. Dat heeft zijn management SportPromotion vandaag laten weten.

Op twee september werd bekend dat René van der Gijp oververmoeid was (hij was toen al een week uit de running). Zijn management maakte op dat moment, toen nog niet publiekelijk, de inschatting dat de herstelperiode zo'n drie tot vier weken zou gaan duren. Tegen vriend Johan Boskamp zei Van der Gijp vorige week zelf te rekenen op nog "een weekje of twee".

Al met al lijkt het er dus op dat René van der Gijp eind september of anders begin oktober weer terugkeert bij Voetbal International. Zijn management houdt echter nog een slag om de arm. "Het is wel moeilijk schatten. Het kan best nog langer duren."

Op dit moment is Van der Gijp vooral veel aan het sporten en houdt hij zijn conditie op peil. "Daarnaast neemt hij veel rust", aldus zijn management.

Update 20:45 uur:
In het tv-programma Voetbal International liet ook Johan Derksen vandaag weten dat het goed gaat met René van der Gijp. Hij had vlak voor de uitzending uitgebreid met hem gesproken. "Het was weer de oude René. Hij zag het weer helemaal zitten en het gaat hartstikke goed met hem. Hij sprak over 'nog 14 dagen' en dan is hij er weer klaar voor."

En verder: "Hij is aan z'n conditie aan het werken bij een of andere haptonaam in Baarn. Hij heeft een heel dagprogramma en hij is tot de conclusie gekomen dat hij het laatste jaar z'n eigen lichaam een beetje verwaarloosd had, waardoor er geen enkele conditie meer was."


3 opmerkingen:

Anoniem zei

nog meer rust. Ik wil wel met je ruilen van der Gijp

Jesse van Ostaden zei

Inderdaad, depressief zijn, wat zou dat heerlijk zijn. Kansloze reactie zeg

Anoniem zei

Yes, dun kunnen we NOG meer lachen xD

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link