30 juli 2013


Toine van Peperstraten: 'Niet normaal dat ik werd uitgelachen bij Voetbal International'

Toine van Peperstraten vindt het niet normaal dat hij maandagavond vierkant werd uitgelachen in Voetbal International. De heren van Voetbal International lagen dubbel van het lachen toen ze het fragment zagen waarin Toine van Peperstraten snikkend na 20 jaar afscheid nam van Studio Sport.

“Ik heb andere normen en waarden. Of het er bij hoort? Nee, dat vind ik niet, maar het zijn mijn concurrenten. Wat kan ik erover zeggen?“, zegt Toine van Peperstraten tegen RTL Boulevard.37 opmerkingen:

Anoniem zei

Het was ook echt grappig. Even lachen en dan weer door moet kunnen. Alleen denk ik dat dit moment vaker gebruikt gaat worden in de show.

Hahaha 'concurrenten'? Alsof iemand naar Toine van Pepperstreet gaat kijken.

Unknown zei

Tja, je kon het verwachten. En Toine moet VI niet heel serieus nemen, dat doen ze zelf ook niet. En laten we eerlijk zijn het was ook gewoon gênant hoe hij daar zat te huilen.

Anoniem zei

VI holt achteruit..6x dezelfde grap over Toine...sneu,graag weer iets meer inhoud heren van VI

Anoniem zei

Mogen emoties niet meer. Als de heren van VI tegengesproken worden reageren ze als kleine kinderen.

Anoniem zei

VI holt inderdaad achteruit je ziet het ook aan de kijkcijfers Wilfred en co mogen wel gauw wat veranderen anders kelderen de kijkcijfers nog meer. Het moet meer over de inhoud gaan niet over stomme grapjes het lijken wel een stel pubers

Anoniem zei

Laffe kak

Anoniem zei

Toine van Pepperstreet is 45 jaar. Een volwassen man die een rationele keuze heeft gemaakt. "Meer poen zodat ik mijn luxueuze levensstijl kan betalen." Moet je dan beginnen huilen op tv? Je mag emotioneel zijn bij een afscheid na 20 jaar, maar in intieme kring, met je collega's, vrienden of familie. Niet voor de ogen van honderdduizenden kijkers. Jaarlijks vertrekken er bij NOS mensen die er 20 jaar of langer gewerkt hebben. En die hoor of zie je nooit huilen.

Anoniem zei

Als je zo als een klein kind staat te huilen,dan vraag je erom toch?Ik vond het top en hoe schakel jeje concurrenten uit hahaha.

Anoniem zei

Eerlijk gezegd vond ik het na de zoveelste keer wel erg lullig worden voor Toine. Die man heeft daar met zijn hele ziel en zaligheid lang gewerkt en wordt dan zo weg gezet, erg zwak van VI om zo te reageren. Een grap moet kunnen maar dit ging mij te ver.

Anoniem zei

Wat een onzin opmerking over die kijkcijfers. Bijna 600.000 mensen letterlijk midden in de vakantie terwijl het voetbalseizoen nog echt moet beginnen! Top show al moeten de heren er zelf ook nog even inkomen. Komt helemaal goed!

Anoniem zei

@30-07-13 15:17

Dat is weer zo'n stompzinnig paradepaardje van mega hypocriet Derksen.

Als het aan Derksen lag zou iedereen die bijvoorbeeld vakken vult in de supermarkt dat de rest van z'n leven moeten blijven doen omdat mensen alleen van baan veranderen voor het geld.

Hallo...., mensen veranderen niet alleen van baan voor het geld. Misschien willen ze wel eens wat anders, andere omgeving andere mensen. Jezelf verbeteren etc. Maar nee hoor, volgens orakel Derksen is iedereen een graaier met dollartekens in de ogen.

En ondertussen zelf in belachelijke reclames gaan zitten of tering muziek opnemen waar niemand op zit te wachten. Walgelijke vent.

Unknown zei

Afscheidswoord had beter opgenomen kunnen worden. Dit was een beetje genant. Beetje kinderachtig om dit 6x te herhalen. Iets meer respect voor een collega mag wel.

Unknown zei

Afscheidswoord had beter opgenomen kunnen worden. Dit was een beetje genant. Beetje kinderachtig om dit 6x te herhalen. Iets meer respect voor een collega mag wel.

Anoniem zei

Derksen zegt zelf gewoon duidelijk dat hij reclames, muziek en dergelijke gewoon ordinair voor het geld doet

Anoniem zei

Derksen is ook een poengraaier, maar...
a) hij komt ervoor uit
b) hij huilt niet om de kijker het tegendeel wijs te maken

Anoniem zei

Ik lees net dat Wim Kieft annorexia heeft,dat gijp in de grote beek is opgenomen,dat Johan Derksen impotent is,en dat Genee elke avond voor de spiegel staat met een mars.

Anoniem zei

Moeten we van der gijp ook maar gaan uitlachen voor zn vreemde burn out van vorig jaar.

Anoniem zei

Mensen die in de WW belanden die hebben het recht om te huilen. Niet als je promotie maakt. Zeer ongepast. Hoop dat ze het vrijdag weer een aantal keer laten zien!

Anoniem zei

Toine heeft zich een beetje laten gaan in een emotionele bui. Dat kan toch. De jongens van VI daarentegen hebben ervoor gekozen om Toine belachelijk te maken. Niet uit emotie, maar heel bewust. En nog eens, en nog eens. Flink hoor. Ze hebben zich er zelf mee. Ze laten hun ware aard zien en het tij gaat zich tegen de jongens van VI keren. Volkomen onnodig. Jammer.

Unknown zei

De toon voor het nieuwe seizoen is gezet; wie zullen ze nog meer op de hak gaan nemen!?

Anoniem zei

Gijpie houdt heel erg van mensen uitlachen. Maar had hij er tegen gekund als hij zelf was uitgelachen toen hij een burn-out had?

Renzo

Anoniem zei

ik vind dit een beetje flauw, en vooral heel makkelijk scoren. Iemand is emotioneel na 20 jaar!!! werken. Lache zeg. Echt niveauloos. Ben grote fan van VI, maar dit? Vind het gewoon iemand echt voor paal zetten. Heel jammer dit...

Anoniem zei

Wat een leuke maatschappij, iemand wordt per ongeluk beetje emotioneel, wordt direct keihard grond ingetrapt. Iedereen heeft wel eens een zwak momentje. Meteen op intrappen?

Heb 's een beetje respect voor een ander zeg...

Anoniem zei

Hans Kraaij wordt 100x voor lul gezet. Maar hij kan er tegen.

Anoniem zei

Hans Kraaij is geen maatstaf lijkt me. Die rare gaat daar zelf zitten wetende wat er komt. En hij kan er niet tegen trouwens. Of beter gezegd hij kan er niet mee omgaan. Als hij niet steeds zo hoog op de kast zou kruipen als de anderen wat zeggen over hem dan was hij veel beter af.

Anoniem zei

Ik kijk niet meer naar deze galbakken van VI.

Ben er nu echt klaar mee.

Anoniem zei

Als Tione door ziekte had moeten stoppen,dan had dit niet gebeurd.En zo wel dan was het te gek voor woorden,maar naar een concurrent gaan van de NOS en VI.Daar flink je zakken vullen,dan krijg je zeker een reactie als dit.Moet hij ook tegen kunnen want TV werkt nu eenmaal zo.Ook in het voetbal wereldje,kleedkamer humor...

Het zou de NOS ook sieren als dit van tevoren even was opgenomen.Stel dat Toine niet meer uit zijn woorden zou komen.

Maar bij de NOS wrijven ze ook in hun handen want daar is het not done om voor de poen over te stappen.

Toine had ook kunnen weten dat als hij als een klein kind,staat te janken.Dat het dan satire gaat worden of dacht hij echt dat heel Nederland mee zou janken.

Je kiest voor de POEN vriend.

Johan.D zei

Even wat reaguurders verbeteren:

30-07-13 14:40 : Er worden zo vaak grappige momenten/personen of andere dingen herhaald. Maar jij opent je ogen nu pas. Goh, knap hoor. Als je zo graag inhoud wilt doe je lekker je ogen en oren dicht als ze een grapje maken.
30-07-13 14:44 : Niks moet. En kijkcijfers kelderen ook niet verder anders. Jij bent duidelijk iemand die geen idee heeft waar hij over praat en maar in het wilde weg rond kakelt. Heel grappig.
30-07-13 16:01 : Dan adviseer ik je voortaan alleen naar Ned 1,2 en 3 te kijken en dit soort sites nooit meer te bezoeken. Oh ja, je bent een graaier trouwens.
30-07-13 17:59 Dat is wat anders. Jij vergelijkt appels met peren. Maar ik denk dat Gijp zich niet zo druk maakt om jouw voorstel.
30-07-13 18:00 : We zijn allemaal heel bang voor jouw glazen bol.
30-07-13 20:35 : VI scoort zo vaak makkelijk, een echte fan weet dat. Jij bent dus geen echte fan, maar een neppe die zich voordoet als echte. Iedereen kan zeggen dat hij een echte fan is, maar jij gaat gelijk al de mist in.
30-07-13 20:45 : Iemand uitlachen betekent niet meteen geen respect hebben voor een ander. Maar gezien het feit dat jij dat wel denkt denk ik dat het verstandiger is dat ik het niet uitleg aangezien je het toch niet zal snappen.
30-07-13 23:46 Oke. Dag hoor.

Anoniem zei

Kijk bovenstaande heeft helemaal gelijk,niks meer aan toe te voegen.

Anoniem zei

@Kneus 31-07-13 01:58

Ik zal namens de mensen op wie jij reageert nu even op jou reageren:

Je praat poep en je rukmening interesseert niemand.
Je praat poep en je rukmening interesseert niemand.
Je praat poep en je rukmening interesseert niemand.
Je praat poep en je rukmening interesseert niemand.
Je praat poep en je rukmening interesseert niemand.
Je praat poep en je rukmening interesseert niemand.
Je praat poep en je rukmening interesseert niemand.
Je praat poep en je rukmening interesseert niemand.

Dag hoor.

Anoniem zei

Bovenstaande rot ff lekker op gek...

Anoniem zei

Bovenstaande moet zoiets in mijn gezicht zeggen en niet van achter een pc.

Anoniem zei

Hij huilde ook zo raar. Verder gewoon stilzitten als je geschoren wordt, Toine. huilmomentje was gewoon een beetje belachelijk.

Anoniem zei

Ik vind het wel schandalig hoe ze bij VI ermee omgingen. Ik geef wel eerlijk toe dat het grappig was maar je mag Toine ook wel wat meer respect geven. Ik denk dat Gijp het ook niet leuk zou vinden als mensen hem uit zouden lachen omdat hij depressief was en een burn-out had.
Ik hem niemand in tv land dit horen zeggen toen: hihihihi hahaha hohoh Gijp een burn-out? Waarom dan? hihihi hahaah hohoho. Van het de hele tijd liggen in bad? hihihih hahaha hoohoh schei toch uit man, doe toch normaal man hihihi ahaha hohoho.

Respect en het beschaafd met elkaar omgaan is verdwenen tegenwoordig. Wanneer iemand oprecht een traan laat na 20 jaar ergens gewerkt te hebben gaan we diegene compleet belachelijk maken. Dan zegt Derksen ook dat Toine voor de poen naar Fox gaat. Alsof hijzelf niet hetzelfde had gedaan. Kuch kuch, reclame spotje Nederlande Energie Maatschappij.

Anoniem zei

Idd.
Maar daarnaast is het ook belachelijk te stellen dat je niet emotioneel zou mogen worden wanneer je ergens voor de poen heengaat.
De veronderstelling dat emotie en ergens heen gaan voor geld elkaar uitsluiten is belachelijk.

Ik vond dit voorval een absoluut dieptepunt voor VI.

Anoniem zei

Diep triest die twee dorpsmongolen van RTL.
Als die kale idioot binnenkort weer eens depressief is, valt er pas echt wat te lachen. En die overjarige bokkenpruik begint behoorlijk irritant te worden met zijn alomtegenwoordigheid op de buis.

Gevoelige jongen zei

Schandalig wat ze bij VI hebben gedaan weer! Het was gepast als ze voor Toine een kaarsje hadden aangestoken of een minuut stilte hadden gehouden of hem hadden uitgenodigd om zijn verhaal te vertellen. Hoe moeilijk het voor hem was, de hel die hij heeft doorstaan, de twijfel, de angst, het afscheid, nooit meer NOS, studio sport, nooit meer ja en amen tegen Mart zeggen, nooit meer lekker geinen met Jack, nooit meer op 3...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link