17 februari 2011


Overstap Kraay Jr. van SBS naar RTL van de baan

Een overgang van Hans Kraay Jr. van zijn huidige werkgever SBS naar RTL is afgeketst. Het was de bedoeling dat Kraay Jr. bij RTL het gezicht van het darts zou worden en dan ook weer zou gaan aanschuiven aan tafel bij Voetbal International, maar de onderhandelingen raakten in een impasse.

RTL Nederland-directeur Bert Habets zocht afgelopen tijd diverse keren contact met zijn SBS-collega Eric van Stade, maar beide partijen kwamen er steeds niet uit. Doordat er ook geen schot in de onderhandelingen kwam, raakten de betrokkenen steeds geïrriteerder. Nu is dus besloten de onderhandelingen stop te zetten. RTL7-programmadirecteur Peter Lubbers laat weten: "De deur voor Hans staat altijd open, meer zeg ik er niet over."

Naast het feit dat SBS en RTL er onderling niet uitkwamen, zou ook Hans Kraay Jr. zelf - hoewel hij eerder had laten doorschemeren wel open te staan voor een overstap - SBS uiteindelijk toch niet hebben willen verlaten. Kraay Jr. liet zich de afgelopen tijd door diverse partijen (zoals producent Eyeworks, waarmee RTL veel zaken doet) informeren over het toekomstbeeld van RTL7. Financieel gezien zou Kraay Jr. er door een overstap niets op vooruitgaan en dus koos hij uiteindelijk eieren voor zijn geld. Daarbij zou ook meegespeeld hebben dat SBS binnenkort wellicht overgenomen zal worden door mediatycoon John de Mol, met wie Kraay Jr. in het verleden al samenwerkte.


12 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is jammer, hou nu maar op rtl. Jullie hebben al genoeg geprobeerd...
Jammer, vond de uitzendingen met Hans altijd de leukste.

Ronnie zei

Prima, er zijn genoeg gasten interessanter/leuker dan Hansie Hansie.

Anoniem zei

Komt het programma alleen maar ten goede, elke gast is leuker dan deze vervelende man.

Koen zei

Liever Hans dan Emile Schelvis!

Anoniem zei

laat hans lekker terug komen kan wouter bos lekker bij zijn gezin blijven. dat is toch wat hij wilde.

Anoniem zei

Coen en Sander van 3FM spraken Wilfred Genee gisteren (17/02) en aan het eind ging het ook nog even over Hans:

http://www.3fm.nl/gemist#/ajax/overlay/gemist/fragment/144424/17199

Anoniem zei

Is dat Johan D :P
hahahah

Anoniem zei

Emile Schelvis alweer nu
Wil andere mensen zien!

Anoniem zei

Hopeloze situatie die niet meer over Kraaij Jr. of VI gaat, maar is uitgegroeid tot een soort prestigestrijd tussen RTL en SBS. Een kwestie van imago, branding, markt-getting etc. Geen van beide gaat hieraan toegeven, al zou RTL er goed aan doen. Helaas.

Anoniem zei

JAMMER DAT DIE KAAS NIET TERUGKOMT

Akif zei

Je kan blijven proberen.. maar laten we eerlijk zijn het is ook Hansie Hansie die zelf zo'n contract tekent bij sbs natuurlijk.. die zal daar aardig wat verdienen voor die flauwe home video's anders had die zelf wel geprobeerd ze contract te laten ontbinden op 1 of andere manier..

Sneu dat sbs zo doet want wat doet hansie daar nou eigenlijk?

BTW Waar is die ene Lama gebleven.. hij was waardeloos als gastheer maar ik dacht dat ze zeiden dat hij maandelijks er zou zijn.

SigaarSnor zei

@Akif: Zie Tijl Beckand niet meer in Voetbal International.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link