02 februari 2011


Onderhandelingen SBS en RTL over Kraay Jr. in impasse

Een eventueel akkoord tussen SBS en RTL over de overgang van Hans Kraay Jr. naar laatstgenoemde zender, lijkt nog ver weg. RTL wil Kraay Jr. graag aan zich binden als dartspresentator, wekelijkse tafelgast in Voetbal International en als interviewer bij duels uit de Jupiler League.

Eric van Stade, de algemeen directeur van SBS, ontkent dat er überhaupt met RTL gesproken wordt. "Dat is totale onzin. Ik voer hierover geen gesprekken met wie dan ook. Ik ontken dit ten stelligste! Hans Kraay Jr. heeft bij ons een contract voor onbepaalde tijd. Punt."

De papieren editie van Voetbal International meldt echter dat er wel degelijk gesprekken zijn en ook andere bronnen bevestigen deze lezing aan SigaarSnor.blogspot.com. Bovendien liet Sofie Kraay-Nuijten, de vriendin van Kraay Jr., vorige week in de Coen & Sander Show op 3FM ook, op wat cryptische wijze, weten dat er gesprekken worden gevoerd: "Er zijn gewoon onderhandelingen eventueel gaande en we zien het wel. Er valt nog helemaal niets concreets te zeggen."

Dat de onderhandelingen zo moeizaam verlopen, komt vooral doordat SBS en RTL in een hevige concurentiestrijd zijn verwikkeld. Een andere factor is dat RTL-baas Bert Habets vooralsnog niet bereid is om Kraay Jr. volledig in dienst te nemen. Hij wil Kraay Jr. per klus inhuren. "Dat doen we dus niet", zo laat SBS-baas Van Stade fel weten.

Overigens zou ook Hans Kraay Jr. zelf niets voelen voor een huurconstructie. Hij is bereid over te stappen naar RTL, maar niet tegen iedere prijs. Hij is afhankelijk van de medewerking van SBS en wil geen stampij maken.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hansie niet naar RTL, dan VI maar naar SBS ;)

Anoniem zei

Nee niks er van...vi moet bij RTL blijven. Wat een poepzender is sbs

Ronnie zei

Ik vind het programma beter zonder Hansie Hansie,
iedere week een gast zoals Erik Dijkstra, Raoul Heertje of Johan Boskamp is toch dikke prima? Als ik beelden terug zie met Hansie, krommen vaak mijn tenen...

PS3Hype.nl zei

Het zorgde wel vaak voor leuke discussies, alleen heb ik soms wel eens plaats vervangende schaamte. :P

Anoniem zei

Oef, laten we hopen fdat deze impasse nog even voortduurt en we niet twee keer per week naar die walgelijke kwal van een Kraaij jr hoeven kijken. wat een nare vent is dat zeg.

Anoniem zei

Yes, er is hoop!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link