26 januari 2011


RTL wil Hans Kraay Jr. overnemen van SBS

De directies van RTL en SBS onderhandelen, naar nu blijkt, al enkele weken over de overgang van Hans Kraay Jr. van SBS naar RTL. De bedoeling is dat Kraay Jr. bij RTL7 het gezicht wordt van het darts, waarvan RTL enige tijd geleden de tv-rechten kocht. Daarnaast zou hij dan ook iedere maandag weer gaan aanschuiven aan tafel bij Voetbal International.

Bert Habets en Eric van Stade, respectievelijk de topmannen van RTL en SBS, spraken afgelopen weekend opnieuw over Kraay Jr., maar zijn er onderling nog niet uit. Kraay Jr. verdient voor tv-begrippen weliswaar geen exorbitant hoog salaris, maar Habets is niet bereid dat loon zomaar over te nemen. Habets zou ook een constructie hebben voorgesteld waarbij Kraay Jr. niet wordt overgenomen, maar ingehuurd.

Hans Kraay Jr. zelf wil nog niets loslaten over de kwestie, maar van een harde ontkenning is ook geen sprake. "Ik ben altijd loslippig, maar hierover kan ik geen zinnig woord vertellen", zo liet hij weten. Kraay Jr. is nu rond de duels van het Nederlands Elftal op SBS6 verslaggever (en daarnaast presenteert hij een homevideo-programma). Eén van zijn eisen bij een overstap zou zijn dat hij verzekerd wil zijn van een aantrekkelijk takenpakket.

Hans Kraay Jr., of Hansie zoals hij door René van der Gijp liefkozend genoemd wordt, was tot het einde van vorig seizoen iedere maandag tafelgast bij Voetbal International. Op last van zijn werkgever SBS moest hij daarmee echter stoppen. SBS wilde een financiële genoegdoening voor de optredens van Kraay Jr. bij de concurrent, maar dat weigerde RTL. Ook wilde SBS dat RTL-sterren in SBS-shows zouden komen opdraven. Toen uiteindelijk een (onbekende) sponsor bereid was SBS voor Kraay Jr. te betalen, werd dat weer door SBS geweigerd.


16 opmerkingen:

Frenk zei

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Anoniem zei

YESSS HANSIE AFBRANDEN die man moet snel terugkomen:P

Anoniem zei

JEUUUUUUUUUJ!!!

Anoniem zei

Hansie, Hansie!

Geweldig nieuws!

Anoniem zei

Jammer dat ze hier mee bezig zijn, met de afwisseling van nu is het veel aantrekkelijker

Anoniem zei

deze paarden lul moet weer terug komen yeah hansie

Anoniem zei

die andere gasten zijn wel saai .laat die gasten dan maar op een vrijdag komen 80 procent van die gasten doen hun bek niet open komt niks zinnigs uit en zijn zo saai .dus ik liever hans op een maandag aan schuiven teminste vuurwerk door zn vurige karakter en temprament

Anoniem zei

grappig dit heb ik 6 weken terug al geroepen.

Anoniem zei

ìk vind emiel schelvis het anders ook heel goed doen hoor

Anoniem zei

Laat die man nou gaan sbs!!!! al vind ik emile schelvis en erik dijkstra het ook prima doen. Laat die mannen vaker opdraven...

Anoniem zei

Emile Schelvis en Erik Dijkstra doen het goed!
Echter moet Hansie gewoon terugkomen!!!

Anoniem zei

van die lama, de zogenaamde vervanger van hansie, is niets maar dan ook niets terecht gekomen hehe. dan kunnen ze beter hansie hansie weer terug op die plek zetten

Anoniem zei

Die Kraaij is alleen maar vervelend en nooit grappig. Als ie nu terugkomt gaat ´ie nog irritanter doen, dus nee, doe maar niet. Doe gweoon wisselende gasten. Andere tip: laat die iiritante Erik Lama uit het bschema, wat een nare gast is datr zeg met dat gestoorde hiooifd van hem. Zegt ook nooit wat zinnings of grappigs. genne, vd Gijp en Derksen dragen (in omngekeeerde volgorde) het programma. Hans Kraay is daar echt niet voor nodig.

Anoniem zei

Kraaijjjj moet terug ! Beetje onnozele praat is ook nodig in dat programma. Het is wel duidelijk dat Gijpie en Snor hele duidelijke visie hebben en ook verstand hebben van voetbal op technisch en tactisch gebied. Dus met Hansie erbij wordt weer gieren. Die Boskamp moet ook wel af en toe aanschuiven want dat is een geweldige vent. Ik zeg dik contract voor Hansie! Anders starten wij wel een actie op dit forum om hansie binnen te halen !!!!!

Anoniem zei

Iemand enig idee hoe het inmiddels staat met de onderhandelingen?beschikt iemand over wat inside information?

SigaarSnor zei

@Anoniem (12:17): Het laatste dat bekend is, is: Onderhandelingen SBS en RTL over Kraay Jr. in impasse.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link