26 maart 2018


Oranje overtuigend langs Europees kampioen Portugal (0-3)

Na het teleurstellende oefenduel met Engeland heeft Nederland zijn tweede duel onder bondscoach Ronald Koeman verrassend gewonnen van regerend Europees kampioen Portugal: 0-3.

Een uiterst effectief Oranje benutte in de eerste helft drie van de vier kansen tegen de Europees kampioen, die ondanks veel balbezit het spel niet kon maken. Oranje toonde lef en dat werd beloond.

Depay verlengde een mislukt schot van Van de Beek en liet Lopes kansloos. Na een mooie aanval kopte Babel hard raak uit een voorzet van De Ligt. En nadat Depay koppend bijna zijn tweede goal had gemaakt, schoot Van Dijk wel raak. Daar stond slechts een mislukte lob van Bruno Fernandes tegenover.

De Portugezen begonnen na rust fel en Nederland raakte in de verdrukking. Cillessen toonde zich betrouwbaar met een flitsende redding op een kopbal vanRonaldo (die wegens buitenspel wel werd teruggefloten) en op een slimme inzet van Quaresma.

Portugal moest na 63 minuten verder met tien man, na een tweede gele kaart voor Cancelo. Dat deed de dadendrang van de Portugezen geen goed, en omdat Nederland aanvallend minder klaarspeelde dan voor de rust, werd het er niet leuker op.

Cillessen bracht nog twee keer prima redding, waarna er flink gewisseld werd. Het leverde in Genève het Oranje-debuut op van Kluivert en Til.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Iemand al een link?

Anoniem zei

ja ik heb hem

Anoniem zei

http://pg.us.rtl.nl/rtlxl/network/nettv/progressive/components/videorecorder/34/343224/400251/c38b43a7-6d80-377a-b465-af470186f60e.ssm/c38b43a7-6d80-377a-b465-af470186f60e.mp4

Anoniem zei

Giel Beelen is een verschrikkelijke klootzak!!

Anoniem zei

Link doet het niet, KUT RTL

Winterklaas zei

https://www.youtube.com/watch?v=xO3ojnVOkt0

Alsjeblieft en voor de mensen uit NL gebruikt Hooktube zoals vaker aangegeven

Anoniem zei

doet het ook niet

aNoNiem zei

https://www.youtube.com/watch?v=4r5Ac7E5aGI

Unknown zei

Dank! Er zijn weer uitzendingen verwijdert van YouTube. Kut RTL
Hoop dat Veronica volgend jaar soepeler omgaat met deze ongein.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link