16 januari 2012


Uitzending Voetbal International (ma 16-01-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL), hier (directe .mp4-link) of hier (Megaupload.com) de complete uitzending van maandag 16 januari 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Willem van Hanegem, Sander Huisman, Nico-Jan Hoogma en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


27 opmerkingen:

Anoniem zei

Toch wel een RTL Bestand fijn!
Erg leuk dat René weer terug is, het voelde nog wat ongemakkelijk aan, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt!

Anoniem zei

Ik vind dat extra reclameblok heel erg vervelend, ik hoop niet dat het een vaste gewoonte wordt.

Anoniem zei

Ja, Rene probeerde het wel, maar ik vond het juist prettig dat hij vrij rustig was en niet probeerde te forceren.

Het is ook de eerste aflevering van het seizoen; ik had het idee dat ook Wilfred en Johan weer even aan het idee van 2x VI per week moesten wennen.

Anoniem zei

Willem maakt de aflevering zoo saai hoop dat die binnenkort wordt weggepest maar verheug me wel op vrijdag met die ouwe Boskamo

Eric zei

Dat extra reclameblok viel me ook op.Alles is commercieel, alles draait om geld.Ook niet gek bij een com. zender..Die filmpjes van amateur-verenigingen worden gesponsord door ING bijv.

Ik weet 't niet..vind het allemaal toch wat minder dan een jaar geleden bijv.Derksen zit in ieder programma (van spuiten en slikken naar Johny de Mol naar Pownews naar Koffietijd naar Carlo en Irene.

Er is weinig "cult" meer aan (dat vond ik het wel in het verleden).Tis voor de massa leuk maar "bijzonder" is VI niet (meer) imo.

Anoniem zei

Als je een keer meer dan een miljoen kijkers wil, moet je geen extra reclameblok doen,dan pakken mensen juist de afstandbediening.

Anoniem zei

Als jullie over het hele tijdsblok hadden gekeken van 8 tot 10, had je gemerkt dat er geen extra reclameblok was. Normaal gesproken zit er een reclameblok vóór het begin van de uitzending, dus na Operation Repo. Nu startte VI direct na Operation Repo.

Anoniem zei

Bullshit. Was vroeger ook al vaak direct na Operation Repo.

Anoniem zei

daat heeft ie wel een punt

Raymond zei

Ik vond het niet echt een denderende uitzending, maar wellicht is het vrijdag met Johan Boskamp erbij alweer wat leuker.

Zowiezo was Rene denk ik misschien wat terughoudender nu, vanwege zijn afwezigheid die achter hem ligt.

Ik ben er van overtuigd dat de sfeer er snel weer in zit.

Anoniem zei

tuurlijk was het nog geen denderend uitzending, het ging niet over voetbal! het enige interessante was het begin over milan - inter. Verder heb ik in 1,5 uur weinig gehoord over het spelletje! Als volgende week de wedstrijden weer beginnen kan ik weer genieten van Gijp z'n analyses. Verder ben ik ook blij dat van Hanegem er weer is omdat hij wel degelijk een eigen, bijzondere, kijk op het voetbal heeft. Ik hoor mensen op deze site klagen over het feit dat hij te nors en te traag is maar deze man heeft veel meer te melden dan andere gasten hoor!

Anoniem zei

Mp4 link iemand? Rtl xl doet t hier niet.

Anoniem zei

Met decoder opnemen, pas om 9 uur beginnen te kijken, reclameblokken overslaan, ben je precies om 10 uur klaar. Je denkt toch niet dat ik om alles live ga kijken met al die reclame. Opzouten met die troep.
Willem en ook Boskamp worden m.i. overschat. Zijn verbaal niet sterk. Dan heb ik liever die twente-jakhals of schelvis.

Anoniem zei

Schelvis is verbaal een koning inderdaad, jij zou dat programma moeten maken!

SigaarSnor zei

Een .mp4-link is nu aan het bericht toegevoegd.

Anoniem zei

Heb het gevoel dat mensen er ook te veel van verwachtte de terugkeer van Gijp. Gewoon een normale aflevering niet meer en niet minder. En ik vind Willem wel een goede gast. Gewoon zorgen dat hij regelmatig komt en voor de rest veel afwisselen met andere gasten, zoals ook die jakhals.

Anoniem zei

Vreselijk geforceerde aflevering van VI. Heeft waarschijnlijk alles met v Hanegem te maken. Vond er eerlijk gezegd niet veel aan. Vrijdag Boskamp gelukkig weer terug.

Anoniem zei

Geen nettv link? Of komt die nog?

SigaarSnor zei

@Anoniem 17-01-12 09:49: Nee, die is nog niet beschikbaar. Weet niet of en wanneer dat wel het geval zal zijn.

Anoniem zei

Vond het een prima uitzending. Ook ik zag op tegen de terugkeer van Van Hanegem, maar het viel me allemaal erg mee. En gelukkig was Gijp weer terug, natuurlijk.

Anoniem zei

Wel weer erg doorzichtig om een Ajax-supporter uit het Cruijff-kamp uit te nodigen en aan het woord te laten.
Johan Derksen zal nooit iemand uitnodigen of aan het woord laten die helemaal op de lijn van Ten Have zit.

Anoniem zei

Wat misselijk dat Genee steeds kleine bruggetjes legt met Gijp zijn dipje.
Echt kinderachtig. Begin me bijna net zo te ergeren aan Genee als met KRaay

Anoniem zei

Vanavond ff bekijken. Heerlijk. Ben benieuwd. Voorheen viel me al op dat Hanegem de enige is die lekker tegen Gijp in gaat. Vindt Gijp niet leuk had ik het idee. Die twee samen hebben niet echt chemie voor een leuke aflevering. Nou ja, ik zie het vanavond wel. Ik zou Gijp liever af en toe zien ipv elke aflevering, een beetje zoals Kraaij.

Anoniem zei

Die Jakhals terug voor 1x in de maand vind ik idd geen slecht idee!!! Het kakt een beetje in aan tafel!

Anoniem zei

Alsjeblieft niet die trol van de VARA terug aan tafel.

Eric zei

Trol? Erik van de Jakhalzen een trol? Vara? Argumenten svp.

Ik vind het ook wel jammer dat Johan -ondanks dat hij gelijk heeft- BNers met een supportershart niet meer uitnodigd.Aan de ene kant heeft hij kritiek op de manier waarop studio voetbal het spel benaderd ("wetenschap").Aan de andere kant wil ie ook weer niet te "populair" zijn en zwaargewichten aan tafel.Mark my words: tot VI Oranje zullen we met name Boskamp, Van Hanegem, Kraaij en Schelvis aan tafel zien.Ik vind Schelvis goed, Boskamp leuk maar te vaak dus word een karikatuur ("da's toch niet normaal man?"), Kraaij echt voor 1 x per maand okay maar ik vind de sfeer niet gezellig als Genee zo pookt.Van Hanegem viel me mee, zolang hij niet overal verontwaardigd op reageert..Hij moet wel zin hebben om duidelijk te beargumenteren wat hij vind, een gezichtsuitdrukking en ervan uitgaan dat iedereenb wel zal weten wat hij ervan vind is niet voldoende.Overigens hoorde ik 'm op vi radio laatst enthousiast over een ambasadeurschap en dan komt wel naar voren dat het een bijzonder sociale, "goeie" vent is.Maar dat geheel terzijde zou Genee zeggen.

Wilfred Genee is goed.Dat kan niemand ontkennen denk ik maar z'n maniertjes...pfff...zo nu en dan kan ie irriteren.

Kortom: jammer dat de gasten voorspelbaar worden.Overigens zat ik zelf niet te wachten op John de Mol of spelers die niks zeggen maar Erik Dijkstra en Theo Maassen vond ik wel leuk indertijd...

Anoniem zei

Ali B was ook wel grappig

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link