05 april 2013


Uitzending Voetbal International (vr 05-04-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 5 april 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Emile Schelvis, Arnold Mühren, Frans Thijssen en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


11 opmerkingen:

Anoniem zei

Godverdomme, dat is lekker snel!

Anoniem zei

Bedankt held groeten uit mexico!

Anoniem zei

Goeie aflevering. Emile is top. En de terugkeer van de rubriek Anno vind ik een verrijking. Maandag wordt weer afzien met Kraay Jr. Laat die man thuisblijven.

Anoniem zei

mafkees kraay moet er gewoon elke week bij zijn

Anoniem zei

Fijn dat Emile er weer was, veel kennis en brengt diepgang. Ik wordt Derksen moe. Ontzettend zwak in de discussie. Wanneer iemand goede inhoudelijke argumenten (zoals Emile deed ten aanzien van de Kuip) naar voren brengt, weet hij ze niet te pareren en wordt hij persoonlijk. De man kan totaal niet tegen kritiek.

En zeggen dat de spits van Willem II er helemaal niets van kan en dat de ploeg g-voetbal speelt. Het is nogal wat, Derksen die bijna zijn gehele carriere in de jupiler league speelde (een divisie lager waar dat "g-elftal" speelt!).

Anoniem zei

Emile vind ik persoonlijk 1 van de beste gasten altijd bij VI, zeker als het over voetbal gaat. Hans is altijd dat overacting. Ik zou Emile alleen een kledingadviseur aanraden. Die rode v-hals truitjes draag je maar tijdens het studeren.

Onderkruipsel zei

Nu kan ik geen oordeel geven over Henk de Haan. Ongetwijfeld is het EPO probleem van de Rabobank nog niet opgelost. Maar dit doet niets af aan zijn wilde actie.

Maar om nu de conclusie te trekken dat Henk de Haan integer is omdat hij bij de Rabobank werkt? De woekerpolisbank!

Feit is dat de Rabobank niet zo´n heel eerlijke bank is. Dus wat zegt dit over Henk de Haan? Ik denk dat Derksen wat zorgvuldiger moet zijn in zijn uitspraken.

Anoniem zei

Derksen lievelingswoord anno 2013 = Citymarketing.
Krijg het schijt van Johan anno 2013

Anoniem zei

Die man is zo dom en dat zie je aan die interview's van hem,Emile heeft enorm veel kennis meer dan die hele tafel bij elkaar.

Anoniem zei

Mensen die Emile Schelvis spannend vinden moeten af en toe hun vingers in een stopcontact zoeken. Wat een intens saaie gast is dat zeg, totaal ongeschikt als tv-personality.

Anoniem zei

Zie jij liever die Hansie dan,komt alles uit behalve enige voetbal kennis.Is gewoon een NAR aan tafel.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link