30 juli 2012


Uitzending De Spelen (zo 29-07-2012)

Rick Nieman, Joop Alberda en Dennis van der Geest afgewisseld met Peter Heerschop zijn tijdens de Olympische Spelen iedere dag anderhalf uur lang te zien in De Spelen op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van zondag 29 juli 2012. Met: Rick Nieman, Joop Alberda, Dennis van der Geest, Nicolien Sauerbreij, Jan Kooijman, Johan Lammerts en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over De Spelen.


22 opmerkingen:

Anoniem zei

Jan Kooijemans :r :r :r

RTL is gek geworden?

Anoniem zei

Wie is Jan Kooijman?

Stefan zei

Ach, die Kooijman is dan nog wel prima, maar vanavond komt die verschrikkelijke Ben van den Burg weer.

Rob live vanuit Londen zei

Tja..Mart heeft meteen de gouden medaillewinnaar. Nieman moet het doen met Jan Kooijman. Geen wonder dat er maar 350.000 man kijken. Ben van den Burg is de Rob uit Amsterdam van dit forum, een vreselijk irritant figuur.

Rob Maastricht zei

Als ik RTL was, trok ik de stekker eruit. Ik ben afgehaakt en kijk nu met veel plezier naar Mart.

Anoniem zei

Rot dan op Rob

Kev zei

Misschien leuk voor dit blog, op het youtube kanaal van TVRijmond, Staan 4 filmpje van rene van der gijp, die Danny Blind, Joop Zijlaard, Mario Been en Maarten Spanjer. Interviewd voor een dag. misschien de moeite waard.

http://www.youtube.com/watch?v=L5jomHJTqRg

CrazyDJ07 zei

Ik kijk het eigenlijk nog steeds met plezier :P

Jammer dat de kijkcijfers vrij matig zijn, komt misschien ook omdat de kijker rtl totaal niet gewend is bij de olympische spelen.

Dat was bij het voetbal (vi) eerst ook zo, bij tour du jour moest het ook eerst op gang komen en ik denk dat het met dit programma precies hetzelfde is.

Anoniem zei

Hoeveel er RTL of NOS kijken vind ik niet zo belangrijk. Ikzelf geniet elke dag van De Spelen. Bedankt Sigaarsnor.

Anoniem zei

Ik ben tot de conclusie gekomen dat er geen ruimte is voor Tour du Jour en De Spelen. De NOS is simpelweg gewoon beter met de tegenhangende programma's. VI was wel geweldig ten opzichte van Sportzomer. Maar dat komt helemaal door Johan Derksen en René van der Gijp.
Gisteren voor het eerst naar London late night gekeken, heb me echt rot gelachen om de ego's van Mart en Louis. 'Het totale mens principe.' Toen zakte ik van mn stoel.

Raymond zei

@Kev 11:29 :

Bedankt voor de link.

Alleen zie ik maar 3 uitzendingen van dat programma, die met Maarten Spanjer kan ik nergens vinden???

Anoniem zei

Ik heb zo net London Late Night teruggekeken en was toch wel onder de indruk, het is heel anders dan als Djek het presenteert. Sorry RTL maar ik ga liever dat kijken.

Anoniem zei

@Raymond. Hier is die met Maarten Spaanjer
http://www.rijnmond.nl/programmas/praat

Anoniem zei

Ik vind de Spelen echt geen verkeerd programma en ook al had ik nooit van die Alberda gehoord hij heeft toch de nodige kennis in huis. Heb tot nu toe geen aflevering gemist en vind het programma erg goed lopen, zelfs beter dan VI, al heeft het geen grappige momenten.
Heb Mart op de eerste dag gezien en dat was ongelofelijk saai, maar gezien de ENORME kijkcijfer verschillen ga ik vanavond toch maar eens schakelen naar ome Mart.

Ik weet, het is vloeken in de kerk maar Niemand kan mijn pik zuigen!

Anoniem zei

Vroeger toen VI ook nog maar 400k kijkers had was het ook leuker dan de laatste periode met veel meer kijkers. Kijkcijfers zegt dus niets. Alleen nodigen ze te veel idioten uit. Vanavond Ben wat gewoon een enthousiaste topgast is, ik ga dus wel weer even kijken.

Raymond zei

@Anoniem 17:07 :

Dank je wel voor de link.

Anoniem zei

Jan Kooijman de gladjanus, die won van Johan Derksen.

Rob Amsterdam zei

Jan Kooijman...moet niet gekker worden. Hoe kun je die uitnodigen. Die gozer is bijna zo erg als bolle Mart. Ik denk dat de grijze aow muizen en de linkse subsidie kerk die de NOS kijken bij Kooijman de vingers zullen aflikken.

Anoniem zei

Sorry maar Nos is wel beter ben ik nu achter.

Salamon Uptikaja zei

Mart Smeets is the best!!

Rob Maastricht zei

Super show weer!!

Blijf vooral zo doorgaan Mart!!


you are the best!!

Anoniem zei

Iedereen moet lekker kijken wat ie zelf leuk vindt, maar je kijkgedrag aanpassen op basis van kijkcijfers vind ik de definitie van kuddegedrag.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link