10 augustus 2017


Johan Derksen: ''Lieke Martens is een prima donna en Shanice van de Sanden is zo blind als wat''

Twee weken geleden was Johan Derksen te gast bij Jinek, en was daar zeer te spreken over het niveau van het EK Vrouwenvoetbal. Nog geen twee weken later komt Derksen terug op zijn uitspraken. ''We moeten niet doen of het geweldig is'', aldus Johan Derksen tegen RTV Drenthe.

Ook schrikt Johan Derksen niet van de hoge kijkcijfers die de Oranje Leeuwinnen wisten te scoren. ''Er hebben vier miljoen mensen gekeken, maar er was ook geen alternatief. We willen als Nederlanders graag hossen, ons verkleden, zuipen en olé olé blèren. Die meiden willen serieus genomen worden, dan krijgen ze ook een serieuze benadering.''

Johan Derksen neemt het wel op voor Vivianne Miedema, die erg veel kritiek kreeg afgelopen EK. ''Miedema is niet zo'n slechte spits, voor vrouwenbegrippen dan. Ik had medelijden met haar, omdat die rechtsbuiten met dat mannenkapsel (Shanice van de Sanden) zo blind als wat is. Die heb ik geen een goede voorzet zien geven. Ze stal de show, maar Miedema had daar niets aan. Op links loopt de prima donna (Lieke Martens), maar die gaat altijd naar haar favoriete rechterbeen omdat ze met links niets kan. Daar had Miedema ook niets aan. Ze kreeg geen enkele bespeelbare bal.'', aldus Johan Derksen.
Lees ook het andere voetbalnieuws van vandaag terug op SigaarSnor!
- Wat is het 'voetbalaanbod' van de TV-zenders dit seizoen?
- Nederlands elftal bereikt met 36ste plaats nieuw dieptepunt op de FIFA-wereldranglijstLees ook het andere voetbalnieuws van gisteren terug op SigaarSnor!
- Debuut Peter R. de Vries als voetbalanalyticus zorgt voor veel kritiek
- Hans Kraay Jr. krijgt eigen rubriek in Veronica Magazine
- Column: ''De geflopte sportprogramma's van RTL''
- Hoe gaat het nu met... Franck Grandel
- VI Seizoengids 2017/2018: ''Prominenten voorspellen titelstrijd tussen Ajax en PSV''


1 opmerking:

Anoniem zei

'Die rechtsbuiten' met dat mannenkapsel :) :) :)

Zo kennen we Johan tenminste weer

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link