10 augustus 2017


Wat is het 'voetbalaanbod' van de TV-zenders dit seizoen?

Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen, en dat gaat uiteraard weer voor heel veel voetbal op televisie zorgen. SigaarSnor.blogspot.com heeft een overzicht voor u gemaakt, waarin staat aangegeven welke competities u op welke TV-zender kunt zien.

Bekijk hieronder het overzicht betreft het voetbalaanbod van verschillende TV-zenders.

1. NOS
Uiteraard kunt u ook dit seizoen bij de NOS de ontwikkelingen van de Eredivisie volgen via Studio Sport Eredivisie. Voor de nabeschouwing van het afgelopen weekend kunt u weer terecht bij Studio Voetbal op de zondagavond. De presentatie blijft in handen van Tom Egbers. Ook blijven de WK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal te zien op de NOS, evenals het daaropvolgende WK 2018 in Rusland. Afhankelijk van het feit of Oranje zich voor het WK kwalificeert, zal de NOS bepalen met wat voor een programmering zij zullen komen tijdens het WK 2018.

2. Fox Sports
Hoewel de kijkcijfers nog niet heel denderend zijn, blijft Fox Sport verder gaan met het vertrouwde concept. De Eredivisie wedstrijden zijn live te volgen, en er is volop aandacht voor het KNVB-bekertoernooi en de wedstrijden in de Jupiler League. Ook wordt er ieder weekend een wedstrijd uit de Tweede Divisie live uitgezonden. Ook is er veel aandacht voor de Duitse Bundesliga, de Europa League en de bekertoernooien in Engeland en Duitsland. Kees Jansma keert terug met zijn vaste programma's 'De Tafel van Kees' en 'Natafelen met Kees'. Jan Joost van Gangelen en de populaire Héléne Hendriks blijven het vaste gezicht van 'De Eretribune.'

3. Ziggo Sports
Ziggo Sports komt met hetzelfde aanbod voor de kijker als vorig seizoen. De Spaanse Primera Division en de Engelse Premier League staan weer centraal, maar ook voor de Portugese, Belgische, Schotse en Griekse competitie is er volop aandacht. Bovendien zal Ziggo Sports ook aandacht besteden aan de Coppa Italia. Ook komen er weer flink wat Champions League wedstrijden voorbij en zullen de WK kwalificatieduels van andere landen te volgen zijn op Ziggo Sports. Jack van Gelder keert terug met zijn voetbaltalkshow 'Rondo'. Oud-bondscoach Danny Blind is het nieuwe gezicht bij Ziggo Sports. Hij zal als analyticus aanschuiven bij diverse voetbalwedstrijden.

4. RTL7
Op de maandag en vrijdagavond is uiteraard Voetbal Inside weer te zien op RTL7, en wederom zullen Johan Boskamp en Hans Kraay Jr. regelmatig als gast aanschuiven. Verder zijn de verrichtingen van de Nederlandse clubs in de Europa League live te volgen op RTL7, evenals het verdere verloop van het toernooi.

5. SBS6/Veronica
Het aanbod van SBS6 is beperkt. Alleen de oefenduels van het Nederlands elftal en de KNVB-bekerfinale zijn te zien op SBS6. Veronica gaat de mooiste wedstrijden uit de Champions League live uitzenden. Misdaadjournalist Peter R. de Vries is aangetrokken als nieuwe analyticus. Ook de samenvattingen van de Jupiler League en het KNVB-bekertoernooi zijn te zien op Veronica.

6. Eurosport
Eurosport heeft hun voetbalaanbod wederom vergroot. Competitieduels uit de Italiaanse Serie A, de Franse Ligue 1 en uit de Amerikaanse MSL zullen live te zien zijn op Europsport. Daarnaast krijgt het Franse bekertoernooi ook volop de ruimte op Europsport.
Lees ook het andere voetbalnieuws van vandaag terug op SigaarSnor!
- Nederlands elftal bereikt met 36ste plaats nieuw dieptepunt op de FIFA-wereldranglijstLees ook het andere voetbalnieuws van gisteren terug op SigaarSnor!
- Debuut Peter R. de Vries als voetbalanalyticus zorgt voor veel kritiek
- Hans Kraay Jr. krijgt eigen rubriek in Veronica Magazine
- Column: ''De geflopte sportprogramma's van RTL''
- Hoe gaat het nu met... Franck Grandel
- VI Seizoengids 2017/2018: ''Prominenten voorspellen titelstrijd tussen Ajax en PSV''


1 opmerking:

Anoniem zei

Geweldig overzichtje!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link