19 juli 2013


Wielerploeg Vacansoleil-DCM werkt niet meer mee aan Tour du Jour

Vacansoleil-DCM werkt in het restant van de Ronde van Frankrijk niet meer mee aan het RTL-programma Tour du Jour. Volgens de Nederlandse wielerploeg zijn er afspraken geschonden, waardoor er geen vertrouwen meer is in presentator Wilfred Genee en de redactie.

Genee zou tijdens de uitzending van donderdag foutieve beweringen hebben gedaan over ploegleider Jean-Paul van Poppel, die tijdens de Tour naar huis is gegaan. Volgens Wilfred Genee zou de oud-sprinter overhoop liggen met zijn collega Aart Vierhouten, Vacansoleil bestrijdt dat. De ploeg wilde dat Wilfred Genee zijn excuses zou aanbieden, maar het programma weigert dat.

'Wij begrijpen dat een journalist en een team vaak een ander doel dienen, maar we moeten wel kunnen werken op basis van vertrouwen en zonder dat er mensen beschadigd worden', aldus ploegbaas Daan Luijkx.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat Vacansoleil-DCM is echt te TRIEST voor woorden.

Die lui zijn gewoon zo gefrustreerd dat ze een kutseizoen en een kut-Tour hebben.
En dat ze voor volgend jaar geen sponsor hebben, dus een klasse lager moeten gaan fietsen. En de ploeg dus uitgekleed wordt.

En dan reageren ze het maar op Genee enzo af.

Die lui zijn echt zielig.

Anoniem zei

Ik ga de uitzending van gister maar eens terugkijken dan! Haha.

Anoniem zei

Werkt niet meer mee?Tour is bijna afgelopen en die derde rangs fietsers van Vancansoleil,kenne er helemaal niks van.Pruters dat je daar nog aandacht aan besteed,zoals die prutser van een hoogenland.Die stomme zeeuw ken echt niks ja in de prikkles rijden.

Anoniem zei

Is wel een feit dat Genee altijd een pispaal moet hebben: hans kraaij dan weer Aad de Mos. Het is dat die dries roelvink zo een hoer is, anders had ie het al lang afgetrapt, die filmpjes tegenwoordig waar ze mee eindigen, te genant voor woorden. Toch moet genee blijven, zijn ruzies met de snor zijn waarom ik kijk

Anoniem zei

Maijer is een drol van een hoernalist.

Anoniem zei

Hahaha heerlijk toch zo'n relletje? Jammer dat Dijkstra er niet bij is die had die ploeg gewoon weer lopen irriteren en confronteren.

Anoniem zei

Maijer is een ongelooflijke druiloor. Staat een beetje met Vacansoleil mee te huilen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link