19 juli 2013


Uitzending Tour du Jour (vr 19-07-2013)

Wilfred Genee, Michael Boogerd en Eddy Planckaert zijn tijdens de Tour de France iedere dag iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 19 juli 2013. Met: Wilfred Genee, Michael Boogerd, Eddy Planckaert, Johan Derksen, Sebastian Langeveld, Marcel Maijer, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Was lachen met die fuck-up van Marcel Maijer.

Anoniem zei

Ja idd, ook heerlijk hoe Marcel werd uitgemaakt voor "pijltjesgooier" door Derksen.

Anoniem zei

Maijer had duidelijk méér aan Vacansoleil toegezegd dan hij waar kon maken. Dat moet je niet doen als journalist.

Maar de redactie van het programma is denk ik ook een stel drollen met vingers.

Anoniem zei

Wat een hoer is die Marcel.

Anoniem zei

Jammer dat de Snor daar weer aan tafel gaat zitten en zijn met gif doordrenkte pijlen meent te moeten afschieten. Marcel was wat ongelukkig vorige week, deze week deed hij niets verkeerd. Hij legde het prima uit vanavond. Maar dankzij de grijze volksmenner van NL staat Marcel er nu ineens slecht op. Mensen denk toch na, en slik niet alles voor zoete koek.

Anoniem zei

Johan Derksen, nare man

Anoniem zei

Een kennis van mij heeft een tijd gewerkt bij Voetbal International. Het moet een verschrikkelijke man zijn die Derksen, nooit naar een mening van een ander luisteren en net doen of hij de journalistiek heeft uitgevonden.

Anoniem zei

Dan moet je tegen Derksen zeggen dat Van Gaal dat ook doet.

Anoniem zei

Ja en breaking news:Genee gaat naar fox toe voor een nieuw voetbal programma.Hij mag zelf zijn loonstrookje in vullen dus alles is met geld te koop.Wel komen er dan mensen uit de voetbal wereld aan tafel,en niet zoals nu altijd dezelfde zodat je nooit een ander stem hoort.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link