20 juli 2013


Johan Derksen aankomende woensdag opnieuw gastpresentator bij Knevel en van den Brink

De Evangelische Omroep is erg te spreken over gastpresentator Johan Derksen. Deze verving Andries Knevel afgelopen woensdag in Knevel en van den Brink. Daarom mag Johan Derksen aankomende woensdag opnieuw plaatsnemen naast Tijs van den Brink. Ook Maarten van Rossem mag voor een tweede keer gastpresentator zijn.

Vanaf 29 juli 2013 is Andries Knevel weer terug van vakantie, en dan gaat Tijs van den Brink er voor twee weken tussenuit. Wie de gastpresentatoren zijn aan de zijde van Andries Knevel, maakt de Evangelische Omroep volgende week bekend.

Bekijk hieronder nogmaals de uitzending van Knevel en van den Brink met Johan Derksen als gastpresentator.12 opmerkingen:

Gerard Lohuis (maar niet die uit Tilligte) zei

Johan RULES!

Anoniem zei

Johan is een LUL!

Anoniem zei

Johan kan alles..........

Anoniem zei

Johan is God

Anoniem zei

Johan is een vieze onverzorgde man.

Anoniem zei

Ik moet zeggen dat Johan dit wel leuk heeft gedaan. En niet dat slappe gekut wat er vaak op is.

Anoniem zei

Iemand die thuis zit en bier moet hebben gaat met de auto naar een supermarkt en haalt daar zijn bier. Het is 10 uur de man zit weer thuis en is bier nodig. Nu kan hij niet naar een supermarkt toe en benzinepompen verkopen het niet. De man gaan naar een lokale kroeg en haalt daar zijn bier. Laat benzinepompen gewoon alcohol verkopen. Als de desbetreffende persoon alcohol moet kopen dan koopt hij/zij het sowieso wel

Anoniem zei

Idd. Maar Nederland is gewoon kut.

Anoniem zei

Wat een onzin,je haalt s'middags een paar kratjes en probleem is weg.Bier in de pomp is erg duur,daar maken pomphouders veel winst op vandaar dat ze het terug willen.Ik ben het wel met 21-7-13 18.54 eens,Johan ziet er uit als een zwerver.Is dit zijn rock&roll uiterlijk?Lijkt wel of ie zo uit een opvangcentrum voor dakloze komt.

Anoniem zei

Shoarma tenten in de stad verkopen het. Pizza hutten en lokale kroegjes verkopen het allemaal. Waarom zou een benzinepomp dan geen alcohol mogen verkopen.

Anoniem zei

Het argument was drank en auto rijden gaat niet samen. Sigaretten en brandstof gaat toch ook niet samen? En dat mag wel verkocht worden. Je mag ook langs een Mac-drive, en dan eten tijdens het rijden!

fw zei

johan deed het goed,

kan nie wachten tot woensdag

hij is goed met het presenteren stelt geen onhandige vragen heeft goede timing en het maakt knevel en van den brink een keertje leuk door zo'n kleurrijk persoon

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link