21 juni 2012


Uitzending VI Oranje (wo 20-06-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van woensdag 20 juni 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Willem van Hanegem, Emile Roemer, Pascal Kamperman, Iwan van Duren en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


28 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarom komt die Hanegem eigenlijk zelf nog elke keer?
Hij komt er alleen maar om irritant te doen en tegenstrijdig te zijn, raar ventje.
Ik ben groot Gijp fan maar je ziet wel wat voor makkelijk leventje hij leidt als hij zegt dat een Prive-jet de normaalste zaak van de wereld is.
Beetje misselijkmakend.

Dr. LuL zei

Hartstikke bedankt weer.
Ben benieuwd.
Ik zag staan dat Willem v Hanegem weer als gast aan schuift dus die zal wel weer de hele sfeer naar beneden gaan halen. Irritante gast.

Anoniem zei

Emiel roemer....wat een eng mannetje is dat toch, Bah!

Anoniem zei

Wanneer rot van Hanegem nou eens op. Duizend keer liever een voetballeek als Erik Dijkstra dan zo een dement persoon.

Anoniem zei

Van Hanegem kwam er niet lekker uit vandaag.

Anoniem zei

Ik vond het wel belachelijk, Dat de voetballers nu kwalijk word genomen dat ze persoonlijke succes in het leven hebben. Hoeveel geld die jongens verdienen bij hun club, Staat los van hun prestatie in het Nederlands elftal.

Anoniem zei

Hanegem kan beter weg blijven als ie er geen zin in heeft.

Renzo

Anoniem zei

dan hoort er nu nou eenmaal bij. deze jongens...verdomme heel nederland wordt beinvloedt door amerikaanse lifestle. wat rene zegt over die jet is waar het hoort erbij. volgens mij is zo een jet boeken 5000euro. slechts betaalde voetballer in oranje verdient minimaal 5ton per jaar. you do the math

Anoniem zei

Ik was het op dat vlak helemaal eens met Johan, maar daar ben ik blijkbaar de enige in.

Dr.LuL zei

Ben het ook met Johan eens over die Jet.
Ze mogen doen wat ze willen, ze hebben er nou ook eenmaal het geld voor. Maar na zo'n slechte optreden is het gewoon gepast dat je dat buiten de camera's doet en n iet ff lekker aan heel Nederland laten zien hoe goed je het hebt terwijl heel Nederland shagrijnig is en heel de horeca .

Anoniem zei

Wat een sjaggerijn die van Hanegem. ik ben een amsterdammer en ben zekerrr geen hanegem-fan.
Ik heb net de eerste 11 minuten van de uitzending gezien en, op de opmerking over jorritsma na (ken ik niet dus kan ik niet over oordelen), maar op die opmerking na, heeft van hanegem alleen maar erg zinnige dingen gezegd. Ik ga nu de rest van de uitzending kijken maar ongeacht wat daar gebeurt vind ik dat v hanegem moet blijven, en die negatieve reageerders hierboven adviseer ik om dan maar naar man-bijt-hond te gaan kijken of zo.

oja, sigsnor bedankt weer voor de link :)

Anoniem zei

Ik irriteer me juist niet aan Van Hanegem, zegt zinnige dingen over voetbal en houdt "de föhn" goed in toom.

Anoniem zei

niets mis met van Hanegem, alleen die achtergrond muziek van Crazy pianos was wel irritant

Anoniem zei

Die mp4 link krijg ik niet gedownload. Hij stopt steeds halverwege. Is het mogelijk om zoals laatst een wetransfer aan te maken voor deze aflevering? Dat zou deze jongen extreem op prijs stellen.
Ik zit in Frankrijk en bij RTLXL doen ze nu ineens moeilijk met rechten. Heb ik bij Voetbal International nog nooit meegemaakt.

Anoniem zei

Die voetballers mogen verdienen wat ze willen, het is maar wat een gek er voor geeft. In dit geval >200.000 EURO per week.

Die mogen Jets huren zoveel ze willen, maar maak dat niet wereldkundig op Twitter. Dat is inderdaad patserig.

Verder vind ik Roemer in ieder geval geloofwaardig. Ik heb niks met de SP, maar vind het wel sterk dat hij de helft van z'n salaris inlevert en heel netjes declareert, om z'n idealen kracht bij te zetten.

Anoniem zei

@Anoniem 09:08

http://pirateproxy.net/torrent/7371390/VI.Oranje.S02E17.NL.x264-SHOWGEMiST

Anoniem zei

Gisteren een wat mindere uitzending. Op zich heeft Van Hanegem zinnige dingen te melden en geeft hij goed tegengas tegen Gijp, maar hij haalt de vaart eruit en dat is vervelend om naar te kijken. Ik vond Roemer een slechte gast, ik hoef niet de idealen van de SP nog een keer te horen, dat moet je doen in een politiek programma, niet in een voetbalprogramma. Van der Gijp vond ik vandaag in mindere doen, hij was naar mijn mening wat geïrriteerd en die opmerking over die Prive Jet was ongepast en niet slim. Derksen vond ik wel in topvorm, maar kwam wat weinig aan het woord.

Desalniettemin veel betere kijcijfers als Studio Sportzomer, wat ook volkomen terecht is, want wie zit nu te wachten op Jan Mulder en Danny Blind.

Anoniem zei

Siggiesnor, hij is weer super! Bedankt voor de dagelijkse mp4. Echt geweldig dat je doet voor ons doet, mag wel eens gezegd worden toch?!

Groeten uit Polen!

Anoniem zei

Gaat het wel goed met Gijpie? Wat was die gisteren negatief en chaggie...

Anoniem zei

dat krijg je als je naast die zuurpruim zit.

Anoniem zei

Maandag komt Joling. Kan Rene eindelijk eens uit de kast komen.

Anoniem zei

Vind je het gek met Romer en Van Hanengem aan tafel, dan weet je dat Rene niet op zn best uit de verf komt.

Maarten zei

Weet iemand of Rene handtekeningen geeft als je er speciaal voor naar Scheveningen komt?

Henk zei

Belachelijk dat Johan de moraalridder speelt met betrekking tot "patserig gedoe tegenover het arme volk" terwijl mijnheer van der Gijp iedereen er tot vervelens aan to herinnert dat hij in de presidentiële suite verblijft. Inconsequente demagogie zou ik zeggen.

Anoniem zei

@hierboven:
Demagogie kun je zeggen, maar waarom inconsequent, Gijp en Derksen kunnen toch van mening verschillen?

Anoniem zei

henk is gewoon een homo/

Henk zei

Inconsequent aangezien hij dáárover nooit een woord van kritiek spreekt, terwijl hij dit regelmatig gebruikt om schijnbaar betrokken over te komen. Selectief mag je het ook noemen, komt op hetzelfde neer in dit geval.

Anoniem zei

verschil is dat vmarwijk&Co zojuist een wanprestatie hebben geleverd en een paar miljoen mensen daarmee hebben teleurgesteld.
Als je wat te brommen hebt, luister dan eerst goed wat er gezegd wordt

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link