18 juni 2012


Uitzending VI Oranje (zo 17-06-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van zondag 17 juni 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Roelof Luinge, Erik Dijkstra, Iwan van Duren en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


26 opmerkingen:

Anoniem zei

mp4 ftw, bedankt!

Anoniem zei

Goeie gast die Roelof Luinge, mag van mij vaker aanschuiven. Erik Dijkstra ook.

Anoniem zei

Hup Holland Hup!

Anoniem zei

Sigaarsnor klasse jongen, ik hoop dat je ondanks de uitschakeling de mp4s dagelijks blijf posten. Groeten uit Barca

Anoniem zei

Voor de volledigheid:de huldiging is dinsdag in de Amsterdamse grachten. In een onderzeeer

Anoniem zei

Mp4-link werkt hier helaas niet

Anoniem zei

Erik Dijkstra had de uitspraak van de dag..
"Kuipers was/is de beste nederlander van het toernooi."

Anoniem zei

Jammer dat het krantjes item er niet was.
Gelukkig zijn we verlost van die schijtlollige fotoprijsvraag.
Het beeld wat de meeste mensen hebben van het Oostblok werd weer eens bevestigd door het filmpje van "Nederland is helemaal Oranje".
Wat een armoede.
Rene zei al dat er daar iets in het drinkwater zit daar, beste opmerking van de uitzending.

Anoniem zei

Het gezicht van Gijpie op het einde is goud waard als die Dijkstra (wat een sukkel trouwens) weer begint af te geven op Spanje, haha.

Anoniem zei

Ik sluit me helemaal aan bij Anoniem 00:45.
groeten uit ebotown

Anoniem zei

Hiero nog iemand uit het buitenland die de mp4 heeeeel erg kan waarderen (ook al laadt ie niet helemaal)

Anoniem zei

thanks! zo kan ik vanuit spanje het blijven volgen!

Anoniem zei

Ik zie uit naar Tour du Jour.

VI Oranje mogen ze van mij afblazen nu.
Vind het niet zo sterk als 2 jaar geleden en Gijp en Derksen doen het op de automatische piloot.

Anoniem zei

Op basis van deze aflevering durf ik wel te concluderen dat Erik Dijkstra de meest onbenullige gast is die dit seizoen in VIOranje is aangeschoven. Ik kan me niet voorstellen dat er nog iemand aanschuift die stompzinniger is dan hij. Zelden heb ik iemand zo primitief zien reageren op een uitschakeling van Oranje.

Anoniem zei

Wat een goeie gast is die Roelof Luinge. Laat zich niet gek maken door wie dan ook en zegt ook nog is zinnige dingen. Erik Dijkstra daarentegen was totaal niet in vorm, normaal zegt hij wel zinnige dingen, maar vandaag waren het vooral onderbuikgevoelens.

Anoniem zei

Die Dijkstra is een proleet die er alleen zat om zijn lelijke tattoes te showen. Die gast is zo primitief als een neanderthaler met zijn lelijke bril en idiote kapsel. Oprotten met die holbewoner.

Anoniem zei

Wat een irritante gozer die Dijkstra, zes keer hetzelfde herhalen. Rene leek er ook genoeg van te hebben. Luinge was daarentegen prima aan tafel!

Anoniem zei

Volgens mij zit één en dezelfde persoon hierboven al tig keer op Dijkstra af te geven.

Henk zei

Jaaa, het is één grote samenzwering tegen Erik Dijkstra en alle mensen die de comments op deze site lezen! Jij valt niet te foppen, ouwe speurneus dat je bent! Chapeau!

Anoniem zei

Erik Dijkstra deed het goed, hij bood mooi tegenwicht aan de andere gasten aan tafel. Mensen die Luinge leuk vinden kunnen beter Studio Sportzomer kijken daar komen dagelijks van dit soort grijze muizen voorbij. Mooi hoe Dijkstra als een van de weinige gasten constant Derksen van repliek kan dienen. Ik denk trouwens dat Derksen bruin naar huis ging want hij zat zo diep in de anus van Van Marwijk.

Anoniem zei

Van repliek dienen? Derksen had werkelijk geen kind aan hem. Dit soort ijdeltuiten kraamt alleen maar onzin uit. Die Dijkstra heeft werkelijk geen greintje talent op welk gebied dan ook. Ze moeten nodig die gijpvogel eens in zijn hol hengsten en 'm dan voorgoed de deur wijzen.
En die Luinge is zeker ook geen aanwinst. Hij lijkt meer op de plaatselijke kruidenier uit een aflevering van Swiebertje. Vriendelijke man maar niet geschikt voor een praatprogramma over voetbal.

Anoniem zei

@18-06-12 17:12
Je had het geluid niet aan staan? Dijkstra was de enige die er gisteren voor zorgde dat het een leuke show werd. Luinge hoef je niet veel van te verwachten en Gijp zat erbij als een stuk chagrijn.

Anoniem zei

@18-06-12 17:12

Je kunt moeilijk heel vrolijk zijn na zo kut wedstrijd met een uitschakeling van oranje...

Vanavond weer hansie hansie die hard en medogenloos gaat praten over oranje hoop ik

Anoniem zei

@18-06-12 17:48
Het maakte Gijp niks uit dat Oranje is uitgeschakeld dus hij was ergens anders chagrijnig om.

Anoniem zei

Nee, precies het maakt Gijp allemaal geen reet uit, daarom is die man ook depressief. Hij zou eens wat moeten hebben om voor te leven.

Anoniem zei

ho ho ho hierboven....ik ben echt "een andere reageerder" en ik vind die dijkstra ook werkelijk nix ! Deze uitzending viel ie nog mee en gaf hij goed tegengas, maar derksen had de beste opmerking....over zijn tattoos, t-shirt en enge kapsel....
dijkstra heeft met zo'n uiterlijk commentaar op anderen....typisch nederlands niveau tegenwoordig....anderen de les lezen op een verschrikkelijk arrogante toon, terwijl ze zelf nog slechter zijn.
niet-rokers tegenwoordig vallen daar steeds vaker onder. Zit je rustig een sigaretje op een terasje te roken, en dan komt er zo'n stink-diesel, niet-rokers stappen uit, kiezen vervolgens op een geheel LEEG teras de tafel naast jou en dan met een arrogantie jouw aanspreken dat ze last van de rook hebben...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link