16 maart 2013


Uitzending Voetbal International van 15-03-2013 trekt 926.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van vrijdag 15 maart 2013 (hier terug te zien) heeft 926.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 12,5 procent). Daarmee eindigde het programma op de 15e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


18 opmerkingen:

Dr.LuL zei

Al dat toneelspel de afgelopen dagen voor niks dus.
Ze zijn niet eens over de miljoen gekomen.
Ben wel benieuwd naar de uitzending. ff downloaden dus.

mvg,

Dr.LuL

Arnold zei

Dat had wel degelijk nut. Normaal gesproken krijgt de vrijdaguitzending ongeveer 500.000 kijkers.

Veenstra zei

Ik wou al net zeggen, dit is volgens mij een record voor een reguliere vrijdagavond.

Anoniem zei

Dr Lul staat weer een keer voor lul. 926K kijkers daar kijken al die Hilversumse nozems likkebaardend naar.
Top show al mag van mij Genee vervangen worden.

Anoniem zei

Zonder Genee is het programma 100x minder interessant Rob..

Hans Textiel zei

Rob Amsterdam mag van mij vervangen worden, Door iemand die zinnige teksten neerzet.

Anoniem zei

@16-03-13 15:16
Wil je zeggen dat als Genee weg is er nog maar 9260 kijkers zullen zijn?
Je slaat de plank ook conpleet mis.

Anoniem zei

Allemaal toneel joh. Snor en Fohn carpoolen op de terugweg naar huis. Dan parkeren ze de auto een paar keer op de vluchtstrook om elkaar te plezieren. Niks mis mee joh

Anoniem zei

Ik denk dat die Veenstra wel zit te genieten op de bank,Genee laat zich voor het karretje spannen.Derksen gaat helemaal over de rooie,zo die puinhoop heb ik mooi voor elkaar denkt ie.En dat twee ervaren mensen als Genee en Derksen zich zo in die val laten lopen.Maarja als het over Munsterman gaat,dan loopt Derksen helemaal leeg en trekt Fer ook nog ff door de slijk heen.En dan nog de legio mensen die echt afgebrand zijn.Nu krijgt Derksen eigenlijk een koekje van eigen deeg.Verbaal wint hij het niet van Genee,schuilt zich achter zijn twee mensen.Maar hij komt er verbaal niet meer uit en dan loopt ie weg,als daar wie dan ook te gast is uit de voetbal wereld.die zou weglopen nou dan moet je ze horen en Gijp zat zo appelig te kijken.Als of ie water zag branden.Maar ja Maandag gaan ze over de miljoen heen.Als je al dubbel zoveel kijkers op Vrijdag hebt dan normaal.

Anoniem zei

Rob, het is de combinatie van Derksen, Genee en Van der Gijp die scoort. Haal je een van hen weg dan zakt het kijkcijferaantal natuurlijk.

Anoniem zei

Genee zou best vervangen kunnen worden,zoveel voegt hij nou ook weer niet toe.

Anoniem zei

@17-03-13 01:22
Zal nauwelijks zakken, misschien even een dipje. Die Genee kan je missen als kiespijn.

Anoniem zei

Genee is vervelend aan het worden en beste is om hem te vervangen,hij doet dingen buiten iedereen om wat hem zeer onbetrouwbaar maakt.

Anoniem zei

Dus Johan liep boos weg poepoe. En dan heb je mensen in Nederland die normaal nooit kijken maar gewoon nieuwsgierig zijn en willen weten wat er gaat gebeuren. Dit was al de 3e keer dat ze in discussie zijn over het Veenstra onderwerp.

Anoniem zei

En daarom is Genee onbetrouwbaar,hij werkt ook voor VI.Ging er als eerste met de televizierring vandoor,van Duren en Knipping.Daar zegt hij eigenlijk van dat het prutsers zijn,Als ik die Iwan van Duren was dan gaf ik hem een paar hoeken die Genee.

Anoniem zei

Je ziet het,,,,wilfred en derksen hebben een afleidingsmanoeuvre gevonden voor hun ruzie en dat is zoals altijd hans kraay,Dadelijk worden genee en derksen weer dikke vrienden,,,,,,over de rug van hans kraay......als ik hans was zou ik daar niet meer komen bij de twee nu even dikke weer vrienden......

Anoniem zei

en rene van der gijp is de holmaat en papegaai van johan derksen..en rene vindt zijn eigen grappen zooooooooooooooooo leuk

Anoniem zei

Ik wil ook niks doen net zoals rene.......

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link