15 maart 2013


Johan Derksen schuift vanavond 'gewoon' aan bij Voetbal International

Ondanks de knallende ruzie van gisterenavond, schuift Johan Derksen vanavond gewoon weer aan bij Voetbal International. 'Ik heb net mijn contract voor vier jaar verlengd, dus ik heb niet zoveel keus', verklaarde Derksen vrijdagmorgen op Radio Rijnmond.

Johan Derksen had vanochtend nog niet de behoefte om de telefoon te pakken en het uit te praten met Wilfred Genee. 'Genee is gewoon een pedante lul', aldus Johan Derksen die ook van de directie van RTL eist dat Wilfred Genee stopt met het afkraken van zijn Voetbal International redacteuren. 'Het is namelijk niet de Wilfred Genee show', zegt Derksen.

Het blad Voetbal International bracht onlangs berichten over gesjoemel met cijfers bij SC Heerenveen naar buiten. Genee kwam op tv met andere details over de club. Daarover ontstond donderdag een heftige discussie. Het was de zoveelste keer dat Johan Derksen en Wilfred Genee elkaar publiekelijk in de haren vlogen.

Beluister hier het gesprek wat Johan Derksen vanochtend (15 maart 2013) had met Radio Rijnmond over het voorval met Wilfred Genee.


29 opmerkingen:

Anoniem zei

Kijkcijferrecordje?

Kevin zei

Ik snap derksen wel, Het is natuurlijk best raar dat in een programma dat ook "VI" heet, De presentator het verhaal door het "slijk" haalt. En inderdaad "ze eigen nest vuil maakt" dat is natuurlijk heel raar. Maar dat neemt niet weg, dat wat johan derksen doet heel erg slap is. En als ik hem zo hoor op rijmond, er ook echt helemaal klaar mee is. We zullen het gaan meemaken vanavond, Maar boskamp is er vanavond. en slaat ze wel als ze heel naar worden.

Anoniem zei

Ik heb vooral vertrouwen in die onderzoeksjournalisten. Ja dat zijn die twee zelfde heren die het gokschandaal in Nederland op de kaart hebben gezet. Deze mannen weten echt wel hoe je een goed journalistiek stuk moet afleveren. En volgens mij hebben die mannen ook geen voorkeuren voor personen of clubs. Derksen en Genee hebben wel hier en daar hun vriendjes. Genee loopt ook maar wat te schreeuwen op basis van 1 bron. Terecht dat Derksen zijn mannen verdedigt.

Anoniem zei

'Het is namelijk niet de Wilfred Genee show'

Helemaal terecht maar dan moet die Genee ook eens stoppen met Hansie, Boskamp en De Mos belachelijk te maken. Daar doet die Derksen dan weer niks tegen en Gijpie lacht maar mee.

Danny de Munk zei

Genee moet zich nu niet laten kennen en gewoon op dezelfde manier doorgaan, dat is zijn charme.

Hij is de enige reden waarom ik naar die schaatsshow kijk: hij wil iedereen dingen laten zeggen die ze eigenlijk niet willen zeggen en Derksen uitlokken, wat voor top tv zorgt.

Gewoon zo doorgaan Wilfred!

Anoniem zei

Zeer onprofessioneel van Derksen. Altijd kritisch op "onprofessionele" voetballers terwijl de hypocriet hier gewoon de uitzending verlaat. RTL betaald z'n salaris, dit kan je niet doen. Ook al hebben de VI redacteuren gelijk en heeft Genee het mis. Ik heb hierdoor heel wat minder respect gekregen voor meneer Derksen, hypocriet mannetje is het en ik kan hem nu niet meer serious nemen.

Anoniem zei

Hier : http://eversstaatop.538.nl/fragmenten/genee-over-derksen-die-wegloopt-bij-vi/ een gesprek met Wilfred Genee over het weglopen van Johan Derksen, afkomstig uit Evers staat Op van vanmorgen.

Zijne Koninklijke Majesteit Louis I, directe afstammeling van Jezus en moeder Theresa zei

@ 12:37

Je klinkt als een medewerker van VI. Overigens geldt dat voor meerdere personen die vandaag en gisteren op dit blog reage(e)r(d)en.

Wat me opvalt is dat er geen enkel inhoudelijk argument te bespeuren valt uit jullie reacties. Jij houdt het tenminste nog netjes, in tegenstelling tot eerdere brulaapjes die niet verder kwamen dan irrelevante ad-hominems. Maar ook jij haalt irrelevante argumenten aan. Dat deze twee heren zeer gerespecteerde onderzoeksjournalisten zijn zegt helemaal NIETS ten aanzien van dit conflict. Als objectieve kijker ken ik natuurlijk niet alle feiten, maar gezien de gang van zaken lijkt het er zeer sterk op dat #TeamVeenstraGenee gelijk hebben.

Of Genee het nu van 1 bron heeft of van 10 bronnen doet helemaal niet ter zake. Als het inderdaad officiele documenten zijn is zelfs een kameel als bron afdoende. Dus het is helemaal niet terecht dat Derksen z'n mannen verdedigt. Foutieve informatie kan zeer verstrekkende gevolgen hebben voor de betreffende personen en in dat geval moet je gewoon erkennen dat je ernaast zat. Tel daarbij op dat Johan al langer met z'n heksenjacht bezig is en het hele gebeuren krijgt wel een heel wrange smaak van vooringenomenheid.

Ieder persoon die objectief naar deze zaak kijkt (dus het doet er niet toe of je Genee/Derksen een ongelofelijk paardenlul vindt) moet concluderen dat het er zeer sterk op lijkt dat de snor totaal ongeloofwaardig en hypocriet overkomt.


Anoniem zei

@15-03-13 12:57
RTL is echt niet ontevreden. Zie je niet hoeveel media aandacht dit weer trekt? Iedereen gaat vanavond kijken :P Sowieso moet RTL niet zeiken want VI heeft RTL7 groot gemaakt en nog wel door zelf zendtijd te kopen.

Anoniem zei

Genee heeft denk ik inhoudelijk gelijk. Maar ik vind dat Genee het niet kan maken om zijn eigen nest de bevuilen. Dus ik begrijp de woede wel van Derksen. Je noemt je programma VI, daar betaalt VI veel geld voor. En vervolgens wordt in datzelfde programma VI afgemaakt. Terecht dat Derksen boos is.

Vincent zei

Johan lijkt steeds meer op Louis: niet gediend van tegenspraak.

Anoniem zei

Haha Derksen weet dit weer goed te spinnen en iedereen trapt er weer in. Die man weet hoe het werkt in het medialandje, ineens gaat het nu over zijn redacteuren die Genee zou afkraken. Genee stelt de onzin die Derksen uitkraamt gewoon ter sprake, Derksen lult altijd dat Jack van Gelder niet kritisch is en in de konten van zijn gasten duikt. Maar nu blijkt dat Derksen liever Van Gelder i.p.v Genee aan tafel wilt zitten.
En ja ja, Genee is misschien wel de spreekpop van Veenstra, maar Derksen moet niet zo hypocriet zijn want hij is zelf de spreekpop van Riemer van der Velde, Johan Cruijf, zijn lek bij Oranje die hij altijd loopt te verdedigen (Mark van Bommel) etc. etc.

Anoniem zei

Derksen speelt de nobele man en doet alsof hij het voor zijn journalisten opneemt. Maar wat hem echt irriteert is dat hij Genee niet kan domineren. Is gewoon een persoonlijk verhaal. Autoritaire trekjes zijn ook hem niet vreemd.

Anoniem zei

laat gaan joh, goed voor de kijkcijfertjes

Anoniem zei

Rene bek houden en je pillen slikken.

Anoniem zei

Over de 1 miljoen kiijkcijfers vanavond en dat voor een vrijdag avond.

Bossie zei

Alstie dah bij mij geflikt had, had ikem meteen een koek gegevuh!!

Rob Amsterdam zei

Genee moet weer terug in zijn mandje, wat hij doet is inderdaad niet kuis. Genee is een presentator en meer niet.

Leeeooo zei

Onprofessioneel om dat tijdens de Europaleauge wedstrijden te doen,
dit hadden ze vanavond moeten uitvechten,Primetime, beide heren zijn zwaar op elkaars pik gaan staan de afgelopen weken.

Jori zei

Het was bijzonder onprofessioneel geweest als Derksen niet had aangeschoven vanavond. Ondanks onderlinge irritaties zit je er voor de kijkers, niet voor elkaar. Dat geld ook voor de journalisten die niet aan meer willen schuiven, je kiest dus voor jezelf in plaats van voor de kijkers.

Onderkruipsel zei

Genee vraagt dit keer gewoon om feiten. Oplossing Derksen: Genee net zo verrot schelden als al die anderen die gelijk hadden en hebben.

Derksen is een leugenaar. Die shit die hij er altijd bij haalt... wat zou Nederland er van op knappen als die Derksen nooit meer zijn kop op de TV laat zien (en nooit meer op de radio laat horen).

Anoniem zei

http://www.youtube.com/watch?v=vShBLnq_LlI

Anoniem zei

http://www.youtube.com/watch?v=HAbQBYcsIqE

Interview johan derksen en robert veenstra (en een raar brabbel taaltje)

Anoniem zei

Zo hoog van de toren blazen dat je niks meer met Genee te maken wil hebben. En dan de volgende dag gewoon weer als een braaf schoothondje aanschuiven.

Misselijkmakend, hypocriete aan zelfoverschatting lijdend lulsyndroom heet dat.

Anoniem zei

Boskamp: "Als jullie over heerenveen beginnen, Krijgen jullie alle 2 een knal"

lol

Anoniem zei

derikse was heel onprofessioneel om weg te lopen. en hij verdiend daardoor ook alle kritiek. maar dat neemt niet weg dat hy een heel goeie punt heeft. in ''america zeggen ze dont shit where you eat'' in adere woorden op de plek waar je geld maakt, moet je niet gaan bevuilen. en dat doet wilfred. of hij gelijk heeft of niet, hy is maar een presentator. en precies zo hoe hij niet over voetbal wilt meepraten en alleen maar vragen wilt stellen zo moet hij dat ook doen met dit onderzoek. als je vi op nationale tv in diskrediet brengt heeft het geen zin meer om nieuws te vertellen.

nou als het blijkt dat VII fout zat, dan kan wilfred alle kritische vragen stellen die er maar zijn aan derikse.

wat ook grappig is dat en derikse en wilfred hun vriendjes willen beschermen. maar als het om iemand gaat die zij niet kennen, dan maken zij diegene met de grond gelijk.

Anoniem zei

Genee is wel de allerdomste van het gezelschap daar,kwa voetbal weet ie helemaal niks.

Anoniem zei

Anoniem.. volgens mij ben jij hier de allerdomste!
Ik ben niet echt fan van Genee.
Maar verstand van voetbal heeft hij zeker wel!

Anoniem zei

Heb je hem ooit over voetballen horen praten dan,lees zijn collums in het AD maar eens.Van heel die tafel voegt hij het minste toe,enigste wat ie weet is wie er 20jaar geleden gescoort heeft tegen Feyenoord bijv.Het meeste staat op een papiertje.Ik heb hem nog nooit iets zinnings over voetbal horen zeggen klaar.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link