14 maart 2013


Bijpraten met Escha (Deel 3)

Een keer in de twee weken praten wij van SigaarSnor met Voetbal International-bardame Escha Tanihatu. Zij beantwoord dan voor ons een elftal aan vragen. Deze vragen kunnen over van alles gaan, zoals een gebeurtenis in een Voetbal International-uitzending. Vandaag deel 3, van 'Bijpraten met Escha'.

1) Hoe gaat het met je?
Ik ben erg toe aan de lente en een beetje warmer weer, want ik functioneer hier erg slecht op! Brrrrrrr.

2) Uit een klein onderzoek onder de kijkers van Voetbal International is gebleken dat bijna 75 procent de aanwezigheid van Danny Vera nog steeds erg waardeert. Vind hij het ook nog steeds leuk om twee keer in de week bij Voetbal International te zijn?
Danny vindt het na 4 seizoenen nog steeds erg leuk, zeker omdat geen uitzending hetzelfde is. Hij is Johan Derksen nog steeds dankbaar dat hij hem hiervoor heeft gevraagd.

3) Wat was voor jou het leukste moment met een van de Kantinehelden die de afgelopen periode in Voetbal International is geweest?
Twee weken geleden was er een kantineheld, die het programma nog nooit had gezien. Hij vroeg aan me of Voetbal International wel goed bekeken werd en waar al dat publiek vandaag kwam. Hij dacht zelfs dat Voetbal International publiek inhuurt voor de uitzendingen. Hij had totaal geen idee hoe populair het programma eigenlijk is. Hij stond met verbazing te kijken toen ik hem vertelde dat er voor het publiek wachtlijsten zijn en dat we tegen de miljoen kijkers aanzitten!

4) Hans Kraay Jr. zegt altijd vlak voor het einde van een uitzending van Voetbal International dat zijn vrouw (Sofie) al moet gaan klaarliggen, omdat het weer eens 'Dolle Duik Avond' is. Zodra Voetbal International is afgelopen is, stapt hij dan ook direct in zijn auto en vertrekt of laat hij zijn vrouw nog eventjes wachten?
Op het moment dat de mannen de studio verlaten ben ik nog glazen aan het spoelen, dus ik kan niet controleren of Hansie met gierende banden naar huis gaat. Maar een ding is zeker, hij is dol op Sofie! Dat lijkt me wel duidelijk.

5) Zoals je misschien al hebt gehoord of gelezen verkeerd het Kurhaus in grote financiële problemen. Stel je voor dat de problemen voor het Kurhaus zo erg zijn, dat ze haar deuren moet sluiten. Wat is dan de ideale locatie om VI Oranje 2014 te houden?
Twee jaar geleden zijn we met het programma 'Tour du Jour' begonnen bij de Westergas fabriek in Amsterdam. Daar hebben we toen een erg leuke zomer gehad. Ik denk dat VI Oranje daar ook prima kan plaats vinden, gewoon lekker centraal in Amsterdam.

6) Hoe zou je Wilfred Genee in een paar woorden kunnen omschrijven?
Erg goed in zijn vak, en dol op karaoke. Een erg leuke combinatie!

7) Stel je voor, je wordt gevraagd door het blootblad Playboy om uit de kleren te gaan. Wat zou dan je antwoord op hun aanbod zijn?:
Ik heb niks tegen naakt en bovendien vind ik dat Playboy erg smaakvolle foto's maakt. En zolang je nog goed in je pak zit mag je daar best trots op zijn omdat vast te leggen op een foto! Dus mijn antwoord zou zeker geen nee zijn!!!!!

8) We willen je aan een voorspelling laten wagen. Escha, wie zie jij dit seizoen in Nederland landskampioen worden?
Zoals ik al eerder aangaf, waag ik me niet aan voorspellingen, omdat ik daar gewoon geen verstand van heb. Maar het zal dit seizoen ongetwijfeld tussen PSV, Ajax en Feyenoord gaan. En volgens René van der Gijp maakt Vitesse ook nog een goede kans. Dus we zien het allemaal wel.

9) De uitzendingen van Voetbal International (zeker op de maandagavond) beginnen steeds dichter naar de 1.000.000 kijkers te kruipen. Zie jij dit seizoen deze mijlpaal nog bereikt worden?
Ja, dat denk ik wel. Ligt er ook een beetje aan, wat er zich allemaal zal afspelen de komende periode in de voetballerij. Het kan zomaar zijn dat niet Willem Alexander, maar Louis van Gaal de troon bestijgt op 30 april aanstaande. Dan weet ik zeker dat we op ruim twee miljoenen kijkers gaan uitkomen, hahaha.

10) We weten allemaal dat jij in de film 'Sint' hebt gespeeld van Dick Maas. Hoe vond je het om jezelf terug te zien, als iemand die vermoord is door de Sint?
Toen ik hoorde dat mijn personage op een gruwelijke manier vermoord zou worden vond ik dat helemaal te gek. Ik wilde er zo verminkt mogelijk bijhangen! Met veel bloed en snijwonden. Ik dat dit best aardig is gelukt. Maar het leukste vond ik nog dat ik mijn eigen stunt mocht doen. En ik ben best wel trots op het resultaat!

11) Ons derde gesprekje zit er alweer op. We spreken elkaar weer over twee weken. Is er nog iets wat je kwijt wil?
Ik vond het erg leuk om naast de vragen van Oliver, dit keer ook vragen van lezers te beantwoorden.

Liefs,

Escha.


Wil je ook een vragen stellen aan Escha? Mail dan je vraag naar theoliversworld@hotmail.nl en wie weet wordt de vraag over twee weken aan Escha gesteld.


29 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke vragen, Leuk gesprek. Niks mis mee!

Anoniem zei

Playboy wakker worden!!!!!!!!

Escha heeft interesse :) :) :) :)

Anoniem zei

Goed bezig Oliver. Prima rubriekje, niks mis mee.

Anoniem zei

Al nieuws over de ruzie Derksen-Genee? (hot topic lijkt me)

Anoniem zei

idd, hoe serieus is het?

Anoniem zei

Prima rubriekje, maar wanneer komen nou eens die pikante foto's van Escha?!

Escha straalt een en al zwoele seks uit en op die lap tekst is het wat moeilijk fappen.

Misschien moet je voor het volgende deel eens vragen of Danny z'n harde schijf eens goed napluist en wat zwoele plaatjes meestuurt?
Is een win-win-win-win situatie, Escha krijgt meer exposure, jij verdient wat meer met de Google ads op je blogje, wij hebben een aantal minuten intensieve inspanning en Kleenex haalt een maandomzet binnen.

Ik zeg doen!

Anoniem zei

Heeft hij een grote?

Anoniem zei

Flikker nou toch eens op met deze onzin!!!

Anoniem zei

Sodemieter op met die stoephoer.

Anoniem zei

Je zou dit ook een exercitie in: "geef het saaiste antwoord" kunnen noemen.

Anoniem zei

En daar zijn ze weer, de klagende figuurtjes!!!!!

Niks van aantrekken, heb het weer met veel plezier gelezen!

Anoniem zei

Oprotten met die Escha, echt....

Maar nee hoor, die OliverVoetbal heeft gewoon schijt aan iedereen.

Anoniem zei

Ik schaam me echt voor sommige reacties hier. Als je het onderdeel niet leuk vindt, prima. Maar ga dan niet mensen uitschelden zeg!!!!!

OliverVoetbal en Escha. Ga gewoon lekker door met deze rubriek, en laat jullie a.u.b. niet intimideren door de rare en respectloze reacties van bepaalde personen.


Groetjes,

Een groot VI (SigaarSnor) Fan!

Anoniem zei

Onze grote VI (SigaarSnor) Fan! heeft groot gelijk!

Anoniem zei

Gewoon stoppen met die hele Escha. Punt.

Anoniem zei

Gewoon doorgaan.

Anoniem zei

Gewoon doorgaan.

Anoniem zei

Jep. Gewoon doorgaan.

Anoniem zei

Ze is actrice toch?In welke films heeft ze allemaal gespeeld kan er geen 1 vinden.Of zijn het pornofilms met die bandleden haha.Voor mij mag ze in de playboy,is ook echt een type dat alles voor geld doet.Dat zie je zo.Gewoon doorgaan ik vind die hersenloze interview's wel wat hebben.Beetje LBO school niveau.Ach zet ze achter een bar laat ze dom in de camera kijken,als die op Rene is gericht.En haar avond is ook weer om.

Anoniem zei

@ 16-03-13 08:15
Als we allemaal zo goed als jou zijn dan is het ook niets meer aan toch.

Anoniem zei

Daar moet ik je gelijk in geven.

Anoniem zei

Gewoon ophouden met deze mevrouw.

Belachelijk dat we de vriendin van de zanger van de band hier gaan interviewen, en dan ook nog bij herhaling.
Ik ben totaal niet geïnteresseerd in die Libelle-bullshit die ze te melden heeft.

Graag alleen voetbal-content op deze website!!

Anoniem zei

Kijk met bovenstaande ben ik het helemaal eens,laat er lekker naar het blad Linda gaan of story of prive,dit is een voetbal site punt uit.

Maarten zei

Stelletje azijnpissers: lees het dan gewoon niet man, jankeballen.
En houd een beetje je fatsoen tegen mensen die niets kwaads in de zin hebben.
Bovendien is zij niet 'slechts' de vriendin van de zanger van de band, maar heeft ze wel degelijk een (bescheiden) rol in het programma. Niet alleen als bardame, maar ook als assistente. En iedereen die iets met het programma van doen heeft, heeft het recht om als content gebruikt te worden voor deze blog.

Anoniem zei

Hij moet gewoon kappen hiermee.

Hero zei

nou, nou, nou misschien die monden maar eens spoelen met groene zeep!

Anoniem zei

Oprotten met dat mens.

Download Template Free Responsive Updates zei

thans for share...

Anoniem zei

Ik vind haar absoluut een meerwaarde aan VI bieden, ook al is het alleen maar om het optische. Is gewoon een prachtige dame, waar ik graag meer van zie!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link