20 november 2012


Uitzending Voetbal International van 19-11-2012 trekt 766.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van maandag 19 november 2012 (hier terug te zien) heeft 766.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 10,8 procent). Daarmee eindigde het programma op de 20e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik wil niet nodeloos destructieve feedback geven, maar het interesseert mij persoonlijk geen biet hoeveel mensen er kijken en wat het marktaandeel was. M.a.w. is dit wel zo relevant om te weten? Prioriteit ligt bij MP4's

Anoniem zei

Wat mij betreft mag het kijkcijfer bericht ook wegblijven. Dit was leuk toen het Sportzomer VS VI oranje was. Voor mij hoeven er niet veel artikeltjes op sigaarsnor te komen elke week als het maar leuke artikeltjes zijn.

Kan verder niet anders zeggen dan ga vooral door.
Blijf met plezier sigaarsnor bezoeken.

Anoniem zei

ik vind het wel interessant om te zien hoe het programma zich ontwikkelt qua populariteit

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link