22 november 2012


Uitzending VI Vandaag van 21-11-2012 trekt 139.000 kijkers

De uitzending van VI Vandaag van woensdag 21 november 2012 (hier terug te zien) heeft 139.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 2,5 procent). Daarmee komt het programma niet voor in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

VI Vandaag is iedere werkdag tussen 19:25 en 19:55 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 6 november 2012 met 218.000 kijkers.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Vandaag.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

VI vandaag hoeft van mij niet gepost te worden. Niemand die hier op reageert en alle relevante topics verdwijnen uit beeld. Moet je dan weer naar gaan zoeken.

particulier geld lenen zei

Daar ben ik het mee eens..

Anoniem zei

VI vandaag is net z'n onzin,als voetbal insite.Geef het beesje een andere naam,maar er kijkt geen hond naar terwijl 2keer in de week,een dik uur voetbal international toch genoeg is?

Eric zei

Voor de kerst is het programma van de buis..Er is gewoon geen behoefte aan.

Anoniem zei

De echte fans van VI zitten hier en als zelfs die al niet kijken of reageren..tja voor wie maak je het programma dan nog? Geen lang leven beschoren.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link