13 april 2012


Johan Derksen over zijn Marokkanen-opmerking (De Halve Maan)

Johan Derksen was vanmiddag (13 april 2012) te zien in het NTR-programma De Halve Maan. Deze week onstond ophef nadat Derksen in Voetbal International een opmerking maakte over Nederlands-Marokkaanse voetballers die veelal voor het Marokkaanse Elftal kiezen. Eerder werd hij hier al over geïnterviewd door Jakhals Erik Dijkstra, nu zocht Abdoe Khoulani "zeikende bromsnor" Johan Derksen op in Gouda.

De hele uitzending van De Halve Maan is hieronder te bekijken. Het item met Johan Derksen is te zien tussen 12.15 en 18.00.


Je kunt ook los onderstaande YouTube-video bekijken:7 opmerkingen:

Anoniem zei

Johan Derksen is niet serieus te nemen: http://youtu.be/G7j_fQRuho0

Veranderd steeds van mening. Alle vriendjes van Derksen krijgen ook een voorkeursbehandeling in het programma. Dat is me al een tijd geleden opgevallen. Wanneer worden mensen nou eens wakker? Derksen zorgt voor leuk vermaak, meer niet. Blijf het hilarisch vinden hoe mensen op het internet en in het dagelijkse leven zijn mening blijven verkondigen. De gemiddelde Nederlander is blijkbaar makkelijk te beïnvloeden. Dan verbaast het me ook niet dat Wilders zo makkelijk zo groot kan worden. Ik ben fan van het programma, maar blijf wel realistisch en denk gewoon voor mezelf. Derksen is geen orakel,90% van de tijd ben ik het niet eens met hem. De weerstand die geboden wordt aan tafel is ook miniem. Met een grapje of een belediging krijgt hij het publiek altijd achter zijn hand.

Richard zei

@ 13-04-12 18:32

Misschien als er op opsporing verzocht 9/10 blanke/witte mensen zijn ipv zwarte/donkere/buitenlanders. Dan worden de stemmen voor Wilders al een stuk minder. Misschien zijn de mensen in Nederland het wel een beetje zat?

Anoniem zei

Het gaat niet over Wilders, tokkie. Maar over Derksen.

@ Richard

Anoniem zei

Gebruik Wilders dan niet als argument in je bericht.

"De gemiddelde Nederlander is blijkbaar makkelijk te beïnvloeden. Dan verbaast het me ook niet dat Wilders zo makkelijk zo groot kan worden"

Anoniem zei

65 procent van de Marokkaanse jongens komt met de politie in aanraking. Een bizar percentage.


Maar daar hoor je Raoul Heertje niet over.

Anoniem zei

Derksen heeft volkomen gelijk, je mening geven over Marokkanen in dit land is in principe verboden.

Anoniem zei

Derksen heeft zeker gelijk. En in zijn kielzog Wilders ook als het specifiek over Marokkaans tuig gaat.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link