11 april 2012


'Erland Galjaard wil Voetbal International naar RTL4 halen'

Erland Galjaard, zenderbaas van RTL4, zou het tv-programma Voetbal International graag van RTL7 naar RTL4 verhuizen. Dat meldt het blad Voetbal International. In de ogen van Galjaard zou het programma daar nóg beter scoren dan het nu al doet.

Marco Louwerens, zenderbaas van RTL7, laat in het blad Voetbal International weten fel tegenstander te zijn. "Voetbal International is het paradepaardje van RTL7. RTL4 wil wel graag een late night talkshow, maar er is geen sprake van dat VI naar 4 gaat. Erland heeft zijn eigen mensen en zijn eigen doelgroep. Voetbal International hoort meer bij een mannenzender dan een familiezender als RTL4."

Eerder was er sprake van dat VI Oranje deze zomer en in 2014 op RTL4 zou worden uitgezonden, maar ook dat lijkt niet door te gaan.


10 opmerkingen:

Anoniem zei

hopelijk wel voor de maandagen en vrijdagen?

Anoniem zei

Mooi op RTL 7 laten.
Dat is de mannenzender en daar horen ze thuis.

Anoniem zei

VI weet zelfs vrouwen naar een mannenzender te laten kijken. Kom op, op RTL7 horen ze thuis!

Anoniem zei

RTL 7 IS VAN ONS!

Anoniem zei

Marco Louwerens is dat niet diezelfde lul die VI destijds niet wilde financieren en nu het een succes, door de sponsers, VI zelf en het publiek, is doet alsof hij daaraan heeft bijgedragen?

Anoniem zei

RTL 7! Maar het zou leuk zijn om betere programma's voor VI te laten komen ivm kijkcijfers.

Het wordt te erg zei

Oprotten met die halve-scherm-vullende reclame voor autoracen tijdens voetbalsamenvattingen. Zwaar irritant, vooral tijdens een aanval over rechts. Gaan we straks tijdens een strafschop een schermvullende reclame krijgen over darten?

Anoniem zei

VI Oranje--> rtl 4

VI--> rtl 7

hiermee stel je iedereen tevreden

Thijs zei

Kan mij het schelen, ik download toch de mp4's via Sigaarsnor!

Anoniem zei

ik ben boos op johan derksen dit wordt ze ondergang. en rtl4 is voor jongen mensen daar horen rene vd gijp en johan derksen niet tussen spijt me zeer ik stem nooit meer op vi . prijzen kan van af nu op buik schrijven ...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link