11 april 2012


'Bieroorlog' rond Voetbal International

Er dreigt een 'bieroorlog' te ontstaan rond Voetbal International. Op dit moment is Jupiler sponsor, maar die fabrikant moet vanaf komende zomer (VI Oranje) plaatsmaken voor concurrent Heineken. Jupiler is verbolgen over de gang van zaken, zo meldt de papieren Voetbal International.

Heineken zou bereid zijn veel meer te betalen dan Jupiler en daarom deze zomer en ook komend seizoen tijdens de reguliere Voetbal International-uitzendingen het stokje van Jupiler overnemen. RTL7-directeur Marco Louwerens houdt zich nog op de vlakte: "Het contract met Jupiler loopt af. We zijn nog steeds in gesprek. Ik ga niets zeggen over andere partijen, maar in z'n algemeenheid is het zo: wanneer sponsorcontracten aflopen, ga je ook met andere partijen praten."


10 opmerkingen:

Anoniem zei

Het einde van VI komt eraan. Het gaat met het seizoen meer om geld.

SBS6, RTL7 of straks RTL4?
Welke hoofdsponsor?
Moeten ze volgend seizoen nog meer flauwe grappen maken omdat de sponsor en zender dat verwacht?

Anoniem zei

Ik vind VI nog steeds leuk om te kijken maar je merkt aan alles dat het anders is als 3/4 jaar geleden. Ik keek laatst filmpjes van Wilfred en Johan en daar hadden ze andere gesprekken en grappen als nu. Dat komt natuurlijk ook omdat ze al een tijd bij elkaar zijn en het dan een beetje uitwerkt.

Ook is het publiek veel minder meelevend als vroeger. Vroeger hoorde je ze soms echt de hele uitzending door lachen. Nu lijkt het soms of vooral het succesvolk er zit. Misschien moeten ze eens een nieuwe wending aan het programma geven.

Anoniem zei

Ik vind Jupiler lekker en Heineken niet. Keuze is snel gemaakt dan. Heineken is ook zo'n vervelend populair merk iets wat zeker past bij de huidige staat van VI, jammer.

Anoniem zei

Heineken. Meer geld meer mogelijk. Dan zijn ze maar een sponsor nodig.

Anoniem zei

Vroeger was VI niet beter. Het was anders.


Met het publiek erbij is er een heel andere, veel leukere dynamiek bijgekomen. En er worden tegenwoordig geen nietszeggende B-acteurs mee uitgenodigd. Tevens is er veel meer echt 'nieuws' dan vroeger. Check ad.nl maar tijdens een uitzending van VI.


De kwaliteit is dus eerder vooruit, dan achteruit gegaan.

Anoniem zei

Precies!

tini zei

Vind ik ook, Vroeger wilde ze graag nog te serieus blijven en was Johan alleen maar shagrijnig! Nu hebben ze zich erbij neergelegd dat ze gewoon gezellig kunnen blijven doen. Heerlijk!

Ook leuk dat tegenwoordig Gijp ook tegen Derksen in gaat.

Anoniem zei

word de studio dan groen straks?

JW

Henk zei

Lekker belangrijk, als ze de show maar financiëren maakt het me niet uit of de sponsor bij wijze van spreken Jupiler, Heineken of de Al-Qaida is...

Anoniem zei

Hallo, check de nieuwste opel om www.volkswagen.nl!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link