16 maart 2012


Uitzending Voetbal International (vr 16-03-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 16 maart 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Willem van Hanegem en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


32 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat haalt die van Hanegem weer de snelheid uit de aflevering. Hij spreekt Gijp altijd tegen omdat hij hem stiekem gewoon een randdebiel vindt.
Aub vervanging.

Anoniem zei

Kon het tijdens de uitzending al niet laten om bij t vorige artikel iets te schrijven over van Hanegem.
Ben het met voorgaande schrijver eens... enorme vooringenomenheid... altijd oneens en tegen gijp.
ongemerkt ook een paar keer weg gezapt. het was een vreslijke aflevering.

Anoniem zei

waarom moet van hanegem me eens zijn met van der gijp als ie onzin verkoopt,als van der gijp maar de helft van willem voetbal verstand had was die een gelukkige man.Willem van hanegem is een van de best voetballers ooit,het feit dat ie allen er is vind het mooi,mensen die van hanegem bekritiseren hebben geen verstand van voetbal.punt.

Anoniem zei

Ben ook geen fan van Van Hanegem. Helaas zitten we eraan vast.

Anoniem zei

Weer de ouderwetse stugge Willem vanavond. Ook irritant dat ie altijd zo lang wacht met antwoord geven. Hij zit Genee dan eerst 5 seconde aan te kijken voordat ie wat zegt. Vermoeiend om naar te kijken anderhalf uur.

Renzo

Anoniem zei

Willem zit er alleen omdat Johan dat graag wil. johan moet eens in het belang vh programma denken in plaats van zn eigen belang!

Anoniem zei

Willem zit er idd omdat johan t wilt.. Omdat veel mensen van t publiek willem niet prettig vind dat hij daar zit, is het een minachtig voor t publiek,,,

Anoniem zei

het publiek? zijn jullie hier het geweten van nederland? hoe weet je het nou

Anoniem zei

Ik zou zeggen, sigaarsnor, hou een poll!

Anoniem zei

willem moet blijven en moet geen cabaret worden iedere week shijtlolige lui over nacht club hier en daar en zus van hans ja dat weten we nu wel met willem gaat het puur over voetbal en rene denkt dat ie verstand van voetbal heeft maar dat word zwaar overtroffen...

Ron zei

Ik ben het met de meeste wel eens, van hanegem is niet me meest favoriete gast, dan toch weer liever emile schelvis.

En LOL aan die dude boven met ze derksen imitatie.

Anoniem zei

Wel goed dat Willem even door de zoveelste overdrijving van Rene heenprikte, die claimde dat hij er jaarlijks 15 a 20 inschoot.
Willem had helemaal gelijk, kijk de statistieken van Rene er maar op na. Dit past helemaal in het patroon van overdrijving van Rene, zoals ook weer bleek in de Uitsmijter van deze week in VI: "Wij waren met psv soms al op 7 februari kampioen."
Even nagekeken. Rene is 2x kampioen geweest met psv, 1x op 10 mei en 1x zelfs pas op 28 mei.
Daarom geloof in Gijps verhalen niet, hij wil leuk doen, maar zodra iets na te trekken is, klopt er geen hout van.

Hij doet trouwens indirect wel erg denigrerend over het AJAX in zijn tijd. In 85/86 scoorde Ajax 120x in de competitie en in 86/87 won Ajax de Europacup II... Niet zo gek met Van Basten, Wouters, Ronald Koeman, Vanenburg, Robbie de Wit, Rijkaard, Silooy en vele anderen. In maart 1987 bv stonden er in een EK-kwalificatieduel in de slotfase 9 Ajacieden en 2 PSV-ers in het NL-elftal.
Kortom, Gijp, lul niet zo slap.

Anoniem zei

Willem van Hanegem...NOT.Weg ermee wat een drama,dan zet er maar een lekker wijf bij dan heb je nog wat te kijken.Willem heeft het uitgevonden :anticlimax.

Anoniem zei

Van Hanegem IS grappig, Van der Gijp denkt dat hij grappig is. De term 'schijtlollig' is bij hem beter op zijn plaats.
Willem HEEFT verstand van voetbal, Van der Gijp denkt dat hij er verstand van heeft. Zoals bovenstaande spreker al terecht opmerkt: veel hol geklets.

Ziehier het verschil tussen beiden.

Bart zei

Alleen de Feyenoord-fans vinden Van Hanegem leuk op TV en grappig.


Feit 1: Rene van der Gijp heeft het meeste verstand, is het meest objectief (kan hem de reet roesten wie wint) en is het meest grappig. En ja, dan kan er ook weleens een grap mislukken, of kan hij er naast zitten.


Feit 2: Johan Derksen is ook best grappig en heeft er ook veel verstand van.


Feit 3: Willem van Hanegem haalt elke snelheid uit het programma, is NIET grappig en heeft er overigens wel veel verstand van.


Maargoed, hij haalt dus elke snelheid uit het programma, waardoor het vaak aanvoelt alsof er een net een megaramp met 200 doden heeft plaatsgevonden.


Daarbij, hij laat Rene en Johan slechter functioneren. Enige leuke is dat Genee zich meer en meer gaat irriteren, dus die clash gaat er nog wel komen.

Anoniem zei

Ben het met de bovenstaande reactie eens, Wilfred die Willem continu uitlokt is echt genieten. Hopelijk breekt het nog een keer los tussen die 2.

Anoniem zei

Weg met Van Hanegem bij VI! Heel m'n avond verziekt door die gast. Krijg er spontaan chronische braakneigingen van.

hansiehansie.nl wordt vanhanegemwegbijvi.nl ?

Eén van de saaiste en slechtste afleveringen van de afgelopen jaren. Een gemiddelde aflevering van Nieuwsuur is grappiger.

Of: premvervangtvanhanegemopvrijdag.nl ?

Daag Willem! Ga maar met jezelf chagerijnen!

Anoniem zei

Willem van Hanegem: link

Anoniem zei

Ik ben een Ajax-fan en vind Willem leuk!

Anoniem zei

Mooi om te zien dat Willem Gijp in de tang had. Gijp bedenkt zich wel even twee keer om weer onzin uit te kramen. Zoals hoeveel goals hij wel niet maakte in een seizoen. Willem weet goed door zijn lulkoek heen te prikken waar Derksen dat niet doet waarschijnlijk om Gijp te paaien of omdat hij gewoon ook maar mee lult met die onzin. Ook maakt Gijp iedereen, zoals deze keer die PSV broertjes, belachelijk terwijl hij zijn eigen prestaties ophemelt. Terwijl hij eigenlijk slechts een klein radertje was in het grote PSV en al helemaal geen rol van betekenis heeft gespeeld in het Nederlands elftal.

Anoniem zei

Kan iemand even opzoeken hoeveel Gijpje heeft gescoord in zijn voetbal periode?

Anoniem zei

Van der Gijp mag niet eens Willems veters strikken. Rene meet zich een air aan alsof hij heel wat geweest is. De realiteit is dat hij een luie voetballer was die uit zijn eigen carriere veel te weinig heeft gehaald.

Een malloot met een constante giechel die van elke onschuldige uitlating iets dubbelzinnigs weet te maken en elke keer de slappe lach krijgt als hij weer een woord weet te dirigeren in de richting van de onderbuik.

Niveau Gordon dus.

Anoniem zei

Maarja gijp critici... het betreft een voetbalPRAATprogramma en dan moet je je verstand van voetbal wel kunnen communiceren. Enkel verstand van voetbal red je het in een groepsgesprektvprogramma niet mee.komt ook gevatheid snelheid oplettendheid etc bij kijken.
Bovendien kijkt v hanegem nooit wedstrijden waar hij terecht hard op is gepakt door genee. Tis hoe dan ook helaas geen succes met Willem.
Hij kan wel veel weten, overbrengen is n tweede.

Bart zei

Wat boeien de goals van Gijpie nou?


Hij is simpelweg beter op televisie, als analist, dan Willem van Hanegem.


Hoewel Willem er dus ook veel verstand van heeft, maar niet past in het snelle VI.


Behalve als je een grafstemming wilt hebben. Dan past hij perfect.

Anoniem zei

Willem is denk ik een beetje jaloers op gijpie, toen voetbal insite stopte zei hij dat hij nooit meer terug zou komen, toen is gijp daarvoor in de plaats en dat bleek een succes te zijn. nu hebben ze v hanegem eigenlijk niet nodig het is alleen dat johan dat zou graag wil.
hij kan dan wel veel verstand van voetbal hebben maar dat komt niet tot uiting. van hanegem probeert allen maar gijpie onderuit te halen, wat ik vrij triest vindt!

Anoniem zei

Dat onderuit halen van Van der Gijp lukt hem anders aardig!

Anoniem zei

hi, de downloadlink (.mp4) werkt niet. Zouden jullie dit na willen kijken?? BVD.

Gr een groot fan van deze site!

Anoniem zei

Heb die uitzending eens bekeken en snap alle ophef over Van Hanegem niet. De uitzending was geanimeerd, iedereen was gewoon normaal bezig. Geen chagrijn gezien. Van der Gijp voor zijn doen redelijk normaal. Weinig flauwiteiten. Dus ik snap niet wat het probleem was.

Anoniem zei

Ja gijpie overdrijft misschien een beetje maar daar kijk ik toch liever naar het is toch een amusements programma.

Anoniem zei

Gijp gaat zeker weer zeggen maandag dat hij Feyenoord toch niet veel vond.

SigaarSnor zei

@Anoniem 18-03-12 10:42: De mp4-link werkt hier (op dit moment) gewoon.

Anoniem zei

Sommige blinde fans van Van Hanegem hier begrijpen er weinig van.

1: Van Hanegem's verstand van voetbal wordt overschat. Als je luistert naar wat hij inhoudelijk zegt stelt het bijna nooit veel voor, het komt doorgaans alleen neer op "dat is schitterend om te zien" of "Dat was wel aardig, ja." Maar enige echte analyse die een ander niet snel zou geven komt er bijna nooit uit.
Willem is ook degene die eens zei dat El Hamdaoui een betere spits voor Barcelona zou zijn dan Eto'o, en nu maakte hij zich weer belachelijk door te zeggen dat Barcelona die Gouweleeuw meteen moesten halen. Gijp was aardig door hem niet ter plekke uit te lachen omdat hij ook wel doorhad dat die kromme weer een ouderwets stuk chagrijn was. Als een ander het had gezegd hadden zowel Gijp als Derksen gezegd: "Doe even lekker normaal joh. Laat die Gouweleeuw eerst eens twee seizoenen laten zien dat hij het kan bij Ajax of PSV." Maar Willem laten ze liever raaskallen anders wordt ie nog zuurder.
Dat van die andere spelers bij Heerenveen was ook zo iets. Alsof Heerenveen zonder die aanvallers nog steeds in het linkerrijtje zou staan. Gijp heeft natuurlijk groot gelijk dat hij het voornamelijk heeft over die aanvallers want dat zijn de spelers die H'Veen zo hoog neerzetten.

2: Het gaat sowieso niet eens om "verstand" want de kritiek hier draait om de houding van Willem. Die kwam irritant doelbewust tegendraads en nors over. Het straalde gewoon van hem af dat hij Gijp een lul vindt, en dat haalt de hele gemoedelijke sfeer uit het programma. Dat van die hoeveelheid doelpunten was niet om feitelijk te zijn, maar gewoon om iemand voor lul te zetten.
Dankzij die eikel voelde Gijp zich niet meer op zijn gemak, en Gijp is honderd keer beter voor het programma dan zo'n trage, chagrijnige man die inhoudelijk nog niet eens veel bijzonders te melden heeft. Dan overdrijft Gijp het hier en daar eens een keer. Lekker belangrijk.

3: Mensen die desondanks liever puur inhoudelijke meningen hebben zonder lol, kunnen zich beter houden bij Studio Voetbal. En daar kan Willem ook voortaan beter zitten. Mag die daar onder de indruk van de mening van Waterreus zitten zijn.

Wat mij betreft is een porcelijnen tuinkabouter nog beter voor het programma dan Willem, want die vergalt gewoon de sfeer, al zou hij zoveel verstand van voetbal hebben als sommigen denken.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link