17 maart 2012


Uitzending Voetbal International van 16-03-2012 trekt 534.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van vrijdag 16 maart 2012 (hier terug te zien) heeft 534.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 7,2 procent). Daarmee eindigde het programma op de 25e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 12 maart 2012 met 971.000 kijkers. Gemiddeld trok de vrijdaguitzending dit seizoen 488.192 kijkers per keer (maandaguitzending: 754.133 kijkers).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


18 opmerkingen:

Anoniem zei

Willem van Hanegem.........NOT.Wat een drama.

Anoniem zei

Van Hanegem oprotten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Van Hanegem was gisteravond niet bepaald de smaakmaker nee. Beetje saaie uitzending!

Anoniem zei

van hanegem komt niks zinnigs uit zit een beetje te kijken als of die de wijsheid in pacht heeft wat een droeftoeter.
Doe mij jantje boskamp maar veel meer verstand van voetbal en veel leuker past veel beter bij genee gijpie en derksen!

Anoniem zei

Hanegem moet OPRUTTE!

Anoniem zei

boskamp meer verstand van willem hahaha laat me niet lachen joh.

Anoniem zei

Die gozert gaat voor veel klachten zorgen

Renzo

Anoniem zei

Het zou leuk zijn als VI een keer in de maand een poll maken met 5 kandidaten. Wie de meeste stemmen krijgt wordt die maand de gast van de kijker. Zo betrek je je fans wat meer bij het programma.

Anoniem zei

Wat degene boven mij zegt is geniaal. wilfred en de makers van VI lezen dit blog vast wel hoor!
P.s. Willem genietse van je pensioen. Dat was gister je laatste uitzending zoals je al doorkreeg per sms tijdens de uitzending.(wishful thinking)

Anoniem zei

weg met van Hanegem !!!! Zelfs Emile Schelvis zorgt voor een betere sfeer en leukere gesprekken. Wat een zure man die VH.

Anoniem zei

Met van Hanegem aan tafel haak ik af, 'k heb er geen zin meer in.....

Anoniem zei

Zou me niets verbazen als bovenstaande geschreven is door één of twee personen.

Anoniem zei

Komt hier een derde, ik sluit me er volledig bij aan. Weg met die zuurpruim!

Anoniem zei

Wat een zeikers hier. Willem is een held en heeft in tegenstelling tot wijsneusje Schelvis echt verstand van voetbal.

Fau zei

Van Hanegem oprotten geen verstand van voetbal.
Zoiets zeg je niet en dan zeker niet anoniem.
Oprotten is het kleine kinderen jargon en geen verstand van voetbal is belachelijk dat is duidenlijk iemand die niet de achtergrond van meneer van Hanegem kent! Meneer van Hanegem is zeker een van onze helden in ons voetballandje!

Anoniem zei

"Meneer" van Hanegem kon vroeger aardig tegen een balletje aanschoppen en heeft zeker verstand van voetbal. Hij past echter totaal niet in VI.Het begint een beetje een zure- oude man te worden.

Anoniem zei

Of iemand veel heeft betekent voor de voetbalwereld, doet er nu niet toe. Van Hanegem past gewoon niet in de opzet, en hij mag samen met Van der Gijp wel thuisblijven. We hebben het het ook niet over de voetbalkwaliteiten van deze man, die staan buiten kijf (al is 2e na Cruijff ietwat overdreven). Hij heeft ook zeker verstand van voetbal, het komt er alleen niet erg vlot uit.

Anoniem zei

@ Fau
Van Hanegem heeft verstand van voetbal, maar niet zoveel als zovelen lijken te denken. Veel briljants komt er kwa mening nooit uit, en soms zelfs hele domme dingen (paar jaar geleden wilde hij El Hamdaoui nog bij Barca zien). Is ook niet erg, niet iedereen die een geweldige voetballer is geweest heeft ook als analist of trainer superveel te melden of kan een goede trainer worden (zie Maradona). Iets zelf geweldig kunnen doen is iets heel anders als er in het algemeen veel verstand van hebben. Vraag maar aan Mourinho die nooit een grote voetballer is geweest maar als trainer veel meer verstand had van hoe je moet winnen dan sommige grote voetballers die trainer zijn geworden.

Van Hanegem kan een held voor je zijn. Prima. Maak een bronzen standbeeld van hem en ga hem vereren. Maar dat wil nog niet zeggen dat we moeten willen dat hij de sfeer van onze favoriet voetbal-talkshow omlaag haalt.

En tenslotte, een mening is niet goed of slecht afhankelijk van iemands identiteit. Dus het maakt helemaal niets uit of iemand anoniem is. Terechte kritiek is terecht en onzin is onzin.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link