13 maart 2012


Uitzending Voetbal International van 12-03-2012 trekt 971.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van maandag 12 maart 2012 (hier terug te zien) heeft 971.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 13,9 procent). Dat is een nieuw record. De best bekeken uitzending was tot nu toe die van maandag 21 november 2011 met 913.000 kijkers.

Met 971.000 kijkers eindigde het programma op de 15e plaats in de Dag Top 25, zo blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO). Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. Gemiddeld trok de maandaguitzending dit seizoen 754.133 kijkers per keer (vrijdaguitzending: 486.360 kijkers).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


15 opmerkingen:

Anoniem zei

:-)

Anoniem zei

Nu Boskamp uitnodigen voor aanstaande maandag! Dan wordt het tenminste een leuke uitzending - gisteren viel beetje tegen toch? - en dat miljoen gaat er gewoon aan :-)

Anoniem zei

Dat schijtlolige wat je krijgt met gasten als Hansie Hansie en Boskamp meer dan zat, Schelvis brengt tenminste evenwicht en balans en veel inhoud over buitenlands voeybal.

Anoniem zei

Prima uitzending gisteren. En de kijkcijfers blijven maar stijgen. Vrijdag helaas v Hanegem weer........

B.D.J zei

was behoorlijk saai als je het vergelijkt met afgelopen vrijdag(wat een top uitzending was)

Anoniem zei

Kwam gewoon door het ontslag van Fred Rutten, zelfde was het geval met Ajax toen, ook ineens heel veel kijkers.

Anoniem zei

Die Schelvis inhaleert echt extreem irritant zijn lucht. Vermoeiend om naar die man te luisteren.

Anoniem zei

Ik vond de geniaalste opmerking van Schelvis:
Derksen: Er moet een andere wind waaien (!)
Schelvis: Misschien de deur opendoen?

Helaas werd de grap niet begrepen.

Anoniem zei

Inderdaad, ik vind Schelvis ook altijd erg grappig met zijn droge humor. Maar ik ben bang dat Johan en de rest hem niet altijd snappen of gewoon niet luisteren naar hem dat kan ook.....

Zini zei

Schelvis geniaal?? In welk universum?
Die man probeert lollig te doen maar is gewoon verschrikkelijk irritant. Ook die opmerking over het gewicht van Boskamp, als je het leuk brengt kan je er om lachen. Maar hij is de laatste die dat soort dingen mag doen!

Ongelooflijk! Er is al een petitie gaande om hem uit VI te krijgen maar helaas door commerciele belangen met Sport1 moet hij erbij zitten. Je ziet dat Derksen en co. daar ook nooit op zitten te wachten.

Met Hansie Hansie is het gewoon leuk maar Derksen moet wel kappen zo geforceerd Hansie te beledigen. Het leuke is ervanaf

Anoniem zei

van mij mag die van Hanegem opzouten, wat een zure enge man zeg.....

Anoniem zei

In de uitsmijter in VI van deze week, staat weer een opmerking van Rene die karakteristiek is voor zijn overdrijven. Wij waren met psv soms al op 7 februari kampioen.
Even nagekeken. Rene is 2x kampioen geweest met psv, 1x op 10 mei en 1x zelfs pas op 28 mei.
Daarom geloof in Gijps verhalen niet, hij wil leuk doen, maar zodra iets na te trekken is, klopt er geen hout van.

Hij doet trouwens indirect wel erg denigrerend over het AJAX in zijn tijd. In 85/86 scoorde Ajax 120x in de competitie en in 86/87 won Ajax de Europacup II... Niet zo gek met Van Basten, Wouters, Ronald Koeman, Vanenburg, Robbie de Wit, Rijkaard, Silooy en vele anderen. In maart 1987 bv stonden er in een EK-kwalificatieduel in de slotfase 9 Ajacieden en 2 PSV-ers in het NL-elftal.
Kortom, Gijp, lul niet zo slap.

Anoniem zei

Laat die Boskamp lekker in Belgie blijven en nodig Aad De Mos weer uit.

Anoniem zei

Zo heeft iedereen z'n favoriete gasten.. Maar elke keer is het toch weer een prima uitzending dus snap niet dat mensen zich zo kunnen ergeren

Anoniem zei

Nare sfeer met van Hanegem aan tafel.
Net of heeft hij zich voorgenomen overal op tegen te zijn.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link