25 maart 2012


Johan Derksen: dronken vader Wesley Sneijder belde me kwaad op na Yolanthe-grap

In het verleden wilde Johan Derksen nog weleens venijnig uithalen naar Yolanthe Sneijder-Cabau, iets dat hem niet altijd in dank werd afgenomen door de mensen om haar heen. Bekend was al dat Wesley Sneijder er ooit een belletje aan waagde, maar naar nu blijkt deed vader Barry Sneijder - in beschonken toestand - hetzelfde. Dat onthult Derksen in Beau Monde.

"Over Yolanthe heb ik natuurlijk gezegd dat ze een starfuckertje is", aldus Derksen. "Ik wilde grappig zijn, merkte op dat als ze tijdens het WK ook de andere tien spelers had verwend, we wereldkampioen zouden worden. Ik had de lachers op mijn hand, maar de volgende avond ging bij mij thuis de telefoon en had ik schoonvader Sneijder aan de lijn, met duidelijk een kratje Grolsch in zijn mik. Ja, dan wordt het ordinair natuurlijk."

Inmiddels heeft Derksen zijn mening over Yolanthe bijgesteld. Het interview dat ze met hem had voor haar tv-show Yolanthe op 3 zorgde voor een ommezwaai. "Ze is bij me geweest en ik vond haar echt nog een meisje. Zo groen als gras, in een glamourwereld verzeild geraakt, maar absoluut geen vervelend type. Mijn mening heb ik dus enigszins moeten herzien."

"Yolanthe kende ik alleen uit de publiciteit. Ik vond haar een femme fatale, een geslepen tante. Vertrouwde haar liefde voor Wesley niet helemaal, want de ene week zat ze nog bovenop die volkszanger uit Volendam en een week later bedrijft ze de liefde met Sneijder in Milaan. Zou ze ook op die jongen zijn gevallen als hij meubelmaker was, vroeg ik me af."


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Daar had ik bij willen zijn!

Anoniem zei

"Ze is bij me geweest en ik vond haar echt nog een meisje. Zo groen als gras, in een glamourwereld verzeild geraakt.Hoe*e streken zeggen ze in denHaag!!

Anoniem zei

hee johan jouw vrouw is op jouw gevallen omdat je een praatjesmaker bent die dacht ook zolang hij praatjes maakt dan !!!heu

Anoniem zei

hee johan jouw vrouw dacht laat hem maar aan die sigaar lurken dan kan ik tenminste lekker snurken
sorry johan ik wou even leuk wezen gelukkig heb ik meer verstand van voetjebal dan jij

Anoniem zei

hee johan wanneer ga je nou eens echt over voetbal praten . als je niets weet? het nederlands elftal en dan met name bert van m is een puinhoop . de opstelling hangt aan elkaar van vriedjespolitiek en gedoogbeleid . en jopuw vriend van persie heeft nog nooit wat gepresteerd in oranje

Anoniem zei

Zeg sigaarsnor, het lijkt erop dat de VI fragmentjes op youtube weer zijn vrijgegeven...

SigaarSnor zei

@Anoniem 25-03-12 17:44: Nee, helaas niet. Simpelweg nog niet alle video's zijn verwijderd.

Richard zei

Als sigaarsnor video's upload wordt dat snel opgemerkt. Wanneer iemand anders die niet zo youtube bekend is video's upload duurt dat wat langer. Maar ik heb ook wel is gehad na een jaar dat ze ineens een video claimen. Niet van rtl maar dan van muziek.

Anoniem zei

@sigaarsnor. Ah, jammer! Ik dacht het even omdat er nog wel wat fragmenten op youtube staan die nog werken. Hopen dat partijen er ooit nog uit komen..

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link