30 maart 2012


Uitzending Voetbal International (vr 30-03-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 30 maart 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


12 opmerkingen:

Anoniem zei

Vond het wel een leuke uitzending. Alleen het programma op zich lijkt steeds oppervlakkiger te worden. Johan Boskamp als gast helpt dan ook niet bepaald. Hij is lachen, alleen diepgang 0,0. Heeft weinig inhoudelijks te melden.

Anoniem zei

die irritant genee had over een islamitish hond van gerets nou wilfred ik zou wel opletten als ik jouw was het is onnodig om groepering te beledigen, en het is totaal niet grappig. trouwens hij heeft zelf een Iraanse echtgenoot

Anoniem zei

Als jullie het niks vinden, dan kijken jullie maar niet. Inhoudelijk niks? Prima, dan kijk je maar lekker studio voetbal.

Was weer eens een topaflevering, heb me kapot gelachen. Boskamp is een held. Als Van Hanegem nog eens aanschuift sla ik die aflevering zeker over.

Anoniem zei

Er moet wat vers bloed in. Ik zou de wat saaie Schelvis inruilen voor Aad de Mos, Lombroso van Hanegem met pensioen sturen (zijn IQ wordt elke uitzending lager en erg grappig was ´ie al niet) en de wat voorspelbare Boskamp (zijn grappen kennen we nou wel) minder vaak optrommelen. Misschien jongens als Kenneth Perez, Johnny Rep of Pierre van Hooijdonk eens uitproberen.

Anoniem zei

Alsjeblieft zeg, Perez en Van Hooijdonk? Als je die wilt zien, moet je al hopen dat ze bij Studio Voetbal aanschuiven. Beiden passen totaal niet in/ bij Voetbal International en dat weten ze bij VI zelf ook. Rep lijkt me wel leuk voor een keer maar ook zeker niet vaker.

Anoniem zei

Doe die oud trainer van Sparta! Die was altijd wel lachen.

Anoniem zei

never change a winning team, juist de diversiteit van de persoonlijkheden blijft boeien

Henk zei

@ derde reactie ("als je het niets vindt, kijk je niet")

Wat is er mis met constructieve kritiek zoals de eerste post? Het valt niet echt te ontkennen dat het erg plat en oppervlakkig is in vergelijking met hoe het programma niet al te lang geleden was. Het lijkt mij meer dat jij die zeikerd bent die alleen maar positieve berichten wilt zien, dan heb ik mooi advies voor jou: Volg je eigen pedante adviesje op en lees de reacties dan niet, flapdrol. Niemand wordt slechter van goede kritiek.

Heb me prima vermaakt met het programma, het is intussen wat meer entertainment en minder een voetbalprogramma, maar 't is daarom niet per definitie minder amusant.

Oh, en aub geen marsjes meer voor Wilfred :D

Anoniem zei

Was gewoon een leuke show. Heb me eens een keer aan niemand echt gestoord. Beetje aan Genee maar die was deze keer op een andere manier irritant. Van mij mag het trouwens ook iets meer inhoudelijk over voetbal gaan.

Anoniem zei

Van Hanegem is ook wel eens bij Evers staat op en dan vind ik hem altijd wel lachuh. Die genee is gewoon gruwelijk irritant. Hij zou zich echt minder moeten bemoeien denk ik. Zeker ook als Hansie er is.
Wat wel apart is... Derksen wilde die jakhals niet meer omdat hij meer als een supporter aan tafel zat zonder kennis van zaken te hebben; het moest meer inhoudelijk over voetbal gaan. Maar zeker als Boskamp er is, is het echt meer een amusementsprogramma. Dus in dat opzicht, zou ik best die jakhals weer eens te gast zien. Tikje meer Ajaxvolk zou denk ik voor de balans goed zijn. (ben geen ajaxfan, maar die zijn er wel heel veel) en met gijp, schelvis, boskamp en van hanegem is het een groot feyenoordkliekje.

Anyway, ik ga de mp4 nu downloaden en bekijken. Bedankt voor sigaarsnor!

Anoniem zei

Volgens mij is degene met de vierde reactie niet helemaal goed bij zijn eikel, "saaie Schelvis vervangen"? Die man is juist geniaal, hij moet zeker blijven.

En iemand anders vond het programma niet inhoudelijk genoeg. Blijkbaar hebben hij en ik een verschillend verwachtingspatroon, maar ik wil gewoon amusement zien zoals nu. Inhoudelijke programma's over de politiek of actualiteit of geschiedenis of economie zie ik graag, maar als je gaat kijken naar een programma over voetbal moet je niks inhoudelijks willen zien.

Je kan het voetbal wel behandelen alsof het een wetenschap is, of hoort bij de andere relevante sectoren die ik zonet genoemd heb, maar volgens mij is dat in beginsel al een verkeerde these. Als voorbeeld: Studio Voetbal. Zij proberen geen amusement te maken, maar claimen wel een "voetbal inhoudelijk" programma te zijn, maar daar komt niets van terecht. In essentie zou het mogelijk kunnen zijn om een puur inhoudelijk programma te maken over voetbal, maar degenen die er het meest verstand van hebben kunnen of willen niet vrijuit spreken, omdat ze verplichtingen hebben bij een club, of gewoon een muurbloempje zijn zonder mening. Denk hierbij aan een Tom van 't Hek, Ronald Waterreus.

Ik ben erg tevreden over Voetbal International, over Gijp, Derksen, Boskamp, Schelvis, Kraaij en zeker Genee. Blijkbaar roept hij irritatie op, maar niet bij mij, omdat hij het spanningsniveau elk moment kan laten stijgen of dalen. De enige vergelijkbare journalist (Jack van Gelder) heeft iets betere connecties, maar doet veel meer zijn best iedereen te vriend te houden, een soort 'oude-jongens krentebrood' stemming te creëren, wat geen aantrekkelijke televisie oplevert.

En nog voor degene die zich beledigd voelde door Genee tijdens het verhaal over de hond van Gerets: ik zou niet alles in het leven serieus nemen, als je overal spoken ziet, en zo snel op je teentjes bent getrapt heb je waarschijnlijk geen dag rust. Je geloof wordt gerespecteerd door mij, maar je moet je niet aanstellen, en zoals Boskamp het zou zeggen: "Post niet als een patatje."

Anoniem zei

Beetje overdreven comments hier is gewoon een top show maar waarom moet het altijd anders als het gewoon goed is???

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link