28 december 2009


Wesley Sneijder niet blij met uitspraken Johan Derksen

Wesley Sneijder heeft Johan Derksen enige tijd geleden opgebeld, omdat hij niet blij was met uitspraken van Derksen over Yolanthe Cabau van Kasbergen in het tv-programma Voetbal International. Dat schrijft Derksen in zijn wekelijkse column in de VI. "[Ik werd] privé gebeld door Sneijder; ik wist niet eens dat hij mijn nummer had."

Derksen zei destijds onder andere "doodziek" te worden van "die verschrikkelijke Yolanthe" en volgens hem zouden ook andere spelers van het Nederlands Elftal haar een "vreselijk irritant, dominant vrouwtje" gaan vinden. Beelden van deze uitspraken kun je hier en hier zien.

Volgens Derksen is het opvallend dat Sneijder hem opbelde. "Als ik in het verleden zijn prestaties ter discussie stelde, reageerde hij nooit, maar toen de naam van zijn vriendin viel, greep hij meteen de telefoon. (...) Wesley Sneijder is verliefd, hij loopt zijn lul achterna. (...) We kunnen het hem niet eens kwalijk nemen, want het overkomt bijna alle mannen wel eens."

Over het telefoongesprek schrijft Derksen: "Uitermate beleefd vroeg hij om wat begrip, omdat zijn vriendin nog zo groen als gras zou zijn. Volgens Sneijder was ze een jong meisje, met weinig levenservaring, die nog meest leren hoe de voetbalwereld functioneerde. Zo zie je maar weer dat je als buitenstaander een volkomen verkeerd beeld van iemand kunt hebben. Ik was namelijk bang dat de topvoetballer in handen was gevallen van een geraffineerde starfucker."


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link