13 januari 2012


René van der Gijp op VI Radio (13-01-2012)

René van der Gijp was vanmiddag (13 januari 2012) te horen op VI Radio. Hij sprak er over zijn terugkeer in Voetbal International, de verschillende gebeurtenissen in de voetbalwereld van de afgelopen periode én trainingskampen ("lekkere wijven langs het zwembad" - hier is de foto waar hij over sprak te zien). Beluister hieronder het gesprek met presentator Bart Nolles:Klik hier voor een overzicht van alle gesprekjes op VI Radio.


15 opmerkingen:

Anoniem zei

HEERLIJK, WELKOM TERUG!!

Anoniem zei

Ik voorspel je dat die dombo binnen enkele weken weer in een stuip schiet.

Anoniem zei

Ach man idioot, kon jij meer tippen aan hem, dan zag je leven er een stuk beter uit jan lul.

Anoniem zei

"dan zag je leven er een stuk beter uit "

Dat betekent dus depressief thuis zitten. Inderdaad een stuk beter!

Anoniem zei

Weet je ik ga er niet eens op in, lees de feiten ff na, dan houd je vervolgens je bek dicht.

Anoniem zei

Welke feiten?
Het enige feit dat ik ken, is dat die kale badmuts al maanden depressief thuis zit.

hihihaha zei

Ik kan me echt niet voorstellen dat er iemand een hekel heeftr aan v.d.Gijp. Ben daarom ook heel benieuwd wat de reden is dat je zo tekeer gaat over hem.

Of het kan zijn dat je de grap over Sneijder niet zo leuk vond? Ben je familie van? Of voelde je je aangesproken omdat je ook lengte dwerg heb?

Anoniem zei

Ik heb geen hekel aan Van der Gijp maar ik houd niet van zijn goedkope 'humor' (scoren over de rug van anderen) en dan zelf als een imbeciel keihard lachen om zijn eigen grappn. Wat mij betreft schuift hij weer aan. Maar als hij tekeer gaat over anderen (Sneijder, Manolev) moet hij zelf ook een stootje kunnen verdragen. Zijn fans hier kunnen dat duidelijk niet!

Anoniem zei

heb je thuis niks te vertellen zure zeekwal?

Piet zei

mensen die van der gijp niet kunnen waarderen begrijpen niks van deze wereld

Anoniem zei

Anoniem en Piet hierboven zijn flikkers. Ze kruipen Van der Gijp zo diep mogelijk in zijn hol.

Piet zei

ik dacht dat je niet meer zou reageren! je begrijpt niks van deze wereld en daarmee sluit ik deze post! je bent geen mens maar een iq-loos wezen, dat je uberhaupt al roept dat Rene van der Gijp ook tegen een stootje moet kunnen! Het interesseert van der Gijp geen reet wat mensen van hem vinden! Jij trekt een vergelijking die totaal niet opgaat, omdat nog niet het iq van een visstick hebt!

Anoniem zei

Goed lezen is zeker te hoog gegrepen voor je, Pietje. Ik liet in het midden of hij tegen een stootje kan of niet, ik schreef dat hij er tegen zou moeten kunnen. Ik schreef wel dat zijn fans niet tegen een stootje kunnen. Mensen zoals jij dus en dat blijkt ook wel uit je uiterst kleinzielige reactie. Wen er maar aan dat niet iedereen om die badmuts moet lachen.
En waar staat dat ik niet meer zou reageren? Je leest dingen die er niet staan. Over IQ gesproken. Dat van jou zit waarschijnlijk in je pietje.

Anoniem zei

what the fuck doe je dan op deze site?

Anoniem zei

Een beetje tegengas geven als die badmuts weer kritiekloos bejubeld wordt.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link