13 januari 2012


Johan Derksen en Wilfred Genee over EK-kaartjes, Blatter en PVV (PowNews)

Johan Derksen en Wilfred Genee waren gisteren (12 januari 2012) te zien in PowNews, waar ze reageerden op het feit dat de KNVB de kaartjes voor het komende EK in Polen en Oekraïne maar moeilijk verkocht krijgt. Ook ging Johan Derksen in op het nieuws dat de PVV niet wil dat de gemeente Den Haag subsidie verstrekt aan VI Oranje.

De gehele uitzending van PowNews is hieronder te bekijken. Het item met Derksen en Genee is te zien tussen 08:43 en 11:45 en tussen 12:00 en 12:45.


Of bekijk los de stukjes over Blatter ("geweldige pleurishond") en de PVV ("stelletje onbenullen bij elkaar"):Klik hier voor meer items uit PowNews.


3 opmerkingen:

M zei

Zo kennen we je weer Derksen, lekker!

Anoniem zei

PVV heeft groot gelijk. Geen cent besteden aan die gasten die zichzelf op allerlei manieren zelf aan het verrijken zijn. Geld kan veel beter aan nuttiger zaken besteed worden.

Anoniem zei

Men moet niet vergeten dat Scheveningen economisch behoorlijk kan profiteren wanneer VI een programma maakt vanuit het Kurhaus. Doordat VI in Scheveningen zetelt, komen er nog meer toeristen naar Scheveningen dan normaal. In dat kader kan ik de subsidie billijken.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link