01 november 2011


Arie Boomsma: Johan Derksen speelt een rolletje

Arie Boomsma vindt dat Johan Derksen naar buiten uit niet de persoon is die hij eigenlijk is. Dat zei Boomsma vanmorgen in de Goeiemorgenshow op Q-music (gesprek is onderaan dit bericht terug te luisteren). "Hij speelt een spel, door altijd maar weer dat rolletje aan te nemen", aldus de KRO-presentator.

"Laatst ook weer bij Pauw & Witteman, tegenover dat katholieke dametje", gaat Boomsma verder. "Op een gegeven moment ga je geloven dat je bent wat anderen je toedichten en ik denk dat dat bij hem een beetje aan de hand is. Altijd maar weer dat truukje. Er zit nog zo weinig oprechte nieuwsgierigheid in."

"Ik kijk eerlijk gezegd af en toe best naar Voetbal International en dan vind ik het leuk. Maar op een gegeven moment wordt iets te voorspelbaar. Ik zou tegen hem willen zeggen: 'Probeer ook nog eens om een echte grap te lachen'."

Dat Boomsma en Derksen elkaar niet zo liggen, werd enige tijd geleden al pijnlijk duidelijk toen de twee tijdens een interview voor Veronica Magazine een pittige discussie hadden over Boomsma's programma 'Uit De Kast'.

Beluister hieronder het gesprek met Arie Boomsma in de Goeiemorgenshow (zijn uitspraken over Derksen zijn te horen vanaf 05:15):14 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien moet Boomsma ook maar eens stoppen met de hetero rol en gewoon uit de kast komen...

Anoniem zei

Die homo moet ook weer wat te zeiken hebben.

Anoniem zei

Heey katholieke homo hou je bek eens!

Anoniem zei

Zegt Mr.Perfect dat? Yeah Ok...

Anoniem zei

Arie val toch dood man

Anoniem zei

Arie geeft toe dat je een homo bent

Anoniem zei

Wat een misselijkmakend moralistje is dit. Als er iemand op de Nederlandse TV GEEN spel speelt is het Johan Derksen wel. Waar praat die gladjakker over. Ga lekker homo's uit de kast trekken en zogenaamd net doen of je daar begaan mee bent. Zielig figuur.

Anoniem zei

OK maar dan is Johan een A acteur en Boomsma een C acteur.

Anoniem zei

Hij heeft wel gelijk, maar wel een grappig rolletje. Johan heeft echt wel humor. Droog, en soms een beetje absurd. Prachtig. Soms bijna het niveau van Jiskefet en Hans Teeuwen.

Johanfan

Anoniem zei

Gelukkig is Arie op televisie wel heel oprecht.....

Anoniem zei

Schaam je Arie, door deze teksten te lopen roepen!! Alsof bij de publieke omroep niemand een rol aanneemt. Alles is daar een en al nep.

Johan Derksen is tenminste zichzelf.

Anoniem zei

haha verstokte rugridder, wie is er hier niet zichzelf? meteen weer opkomen voor dat mentaal verdwaalde kerkmensje. neem jij je vrolijke nieuwsgierigheid maar mee naar the lokale dark rooms, knul.

Anoniem zei

Arie je bent een ouwe rukker ga toch weg man.

Anoniem zei

Hierop durfde Arie wel te reageren, applaus.

Maar meneer wordt 2e in de Loden Leeuw verkiezing en het zint meneertje weer niet.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link