01 november 2011


Johan Derksen: Spijt dat ik op de VVD gestemd heb (Voetbal International)

Fragment uit Voetbal International.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.16 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik had Derksen hoger ingeschat. Die Mauro (volwassen man) moet gewoon weg. Zo meteen stemmen ze in dat hij mag blijven en dan is het hek van de dam. Mogen er legio's andere mensen gebruik hiervan maken.
Die B. Barend ook een beetje zielig doen...bah

Anoniem zei

Helemaal mee eens met bovenstaande reactie. Johan Derksen moet zich niet zo aanstellen.

Anoniem zei

Precies. Jammer dat het programma wordt misbruikt voor politieke statements. Je gaat sowieso over een nacht ijs als je je stemgedrag aanpast vanwege één illegale. Ik denk dat er genoeg andere, zo niet belangrijkere dingen zijn momenteel (eurocrisis?).

Anoniem zei

Denk eerder dat Derksen bedoelt dat hij de opmerking van Bleeker smakeloos vind ten opzichte van Mauro en hij teleurgesteld is in het kabinet Rutte. Dat de VVD met de PVV in een coalitie zit enz. enz.

Derksen zij dit namelijk een week eerder:

http://www.youtube.com/watch?v=rf40cjViZ_A

Anoniem zei

Derksen moet zich niet met politiek bemoeien. Mauro moet eruit. Zit al 7 jaar lang illegaal hier. Praten over zaken als showbizz, media etc leuk maar begin niet ana politiek.
En Barbara B moet nooit meer uitgenodigd worden. Veel te saai.

Anoniem zei

Derksen moet zich inderdaad niet bemoeien met zaken waar hij zich niet in heeft verdiept. Het besluit om Mauro geen verblijfsvergunning te geven is al jaren geleden genomen door Cohen en bestendigd door Albayrak. Daar heeft de VVD niks mee te maken.

Anoniem zei

tering ey kheb nooit geweten dat er op deze site zoveel wilders aanhangers zijn, ik schaam me er bijna voor dat ik deze site als 1 van mijn favoriete heb als ik lees wat voor mensen het beheren

Anoniem zei

tjah....vind het niet gek dat er veel pro wilders mensen zijn, hij zegt wat mensen graag willen horen maar onuitvoerbaar zijn

ach ja, de meeste mensen hebben geen last van een mauro, de ironie bepaalt dat juist lastige types moeilijk weg uit te sturen zijn wat graag heel pro wilders bevolking wel wil...maar niet uitvoerbaar is

Anoniem zei

wat een tokkie volk dat hier reageert zeg.

SigaarSnor zei

@Anoniem 01-11-11 20:43: "beheren"?

Anoniem zei

@ 01-11-11 20:43 Anoniem
'Dat er op deze site zoveel wilders aanhangers zijn'

Dus als je vind dat er geen uitzondering op de wet gemaakt moet worden (individueel geval) dan ben je een Wilders aanhanger?

Hoe generaliserend en dom kun je zijn.

Anoniem zei

Wat een eindeloos gezeur over die Mauro zeg, het is ook zo vervelend dat iedereen er weer een mening oer moet hebben. Kan het niet gewoon over voetbal gaan?

Anoniem zei

Ben blij dat ik zelf nooit op de VVD gestemd heb.

Anoniem zei

Pff, wat een hoop onderbuik gevoelens komen er naar boven zeg. Kansloos.
Ik vind het wel netjes dat Derksen spijt heeft dat hij op de VVD gestemd heeft. Dat heb ik nog geen andere rechts stemmende BN'er horen/zien doen, maar het ondertussen wel zo 'ontzettend zielig' vinden. Hoe hypocriet kun je zijn. Bah.

Anoniem zei

Sinds wanneer is Voetbal International een politiek praatprogramma?

Rogier zei

@Anoniem
Sinds ze op Sigaarsnor.blogspot.com dit soort fragmentjes laat zien.

Die bovenstaande anonimo's zijn zelf allemaal heel hypocriet. Zeggen dat Johan Derksen zich daar niet mee moet bemoeien omdat hij zich daar niet in heeft verdiept, maar zelf blijkbaar wel een mening hebben die ze als een feit bestempelen.

Iedereen vind hier wat anders van. Mauro woont 7(of 8) jaar in Nederland door een falende overheid. Hij heeft een gezin en een luxe leventje hier. Die kun je niet wegsturen. Net zoals al die andere illegale die hier al de helft van hun leven wonen. Of meteen terugsturen, of laten blijven

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link