04 april 2011


Uitzending Voetbal International (ma 04-04-2011)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk hier (RTL XL, één week gratis te bekijken) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 4 april 2011. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Gerard Joling, Simon Zwartkruis en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


12 opmerkingen:

Anoniem zei

VI begint steeds meer op van die rare italiaanse voetbal programma's te lijken :) had ook het idee dat van der gijp wat meer van ze 'verjaardag' uitzending verwacht had.

Anoniem zei

Hansie werd weer genadeloos vernederd. Ik vond het zelfs een beetje zielig aangezien hij een betere kijk op voetbal heeft dan Johan Derksen en Wilfred Genee bij elkaar. Altijd als het echt over voetbal gaat dan schakelen ze over op een ander onderwerp.

Eigenlijk wordt het langzamerhand een slappe hap door Derksen en Genee vooral. Ook Van der Gijp lult maar slap uit z'n nek. Nee, ik wil een nieuw programma dat inzit tussen Studio Voetbal en VI.

Anoniem zei

Geweldige uitzending weer!!
Wekelijks dolle pret met al dat gelul..

Lekker doorgaan.. Serieus over voetbal praten is uit den boze. Hoe kun je nou eenmaal serieus praten over een bal gras en 2 doelen...

Oa ja Gijpieee gefeliciteerd !

Mike zei

Had gehoopt dat het weer als vanouds was met Hans. Ik erger me kapot aan die SBS clown.

Anoniem zei

Was weer een leuke uitzending!

Anoniem zei

http://iptv.rtl.nl/nettv/Mon22.RTL7_110404_18270715_Voetbal_International_s.mp4

Anoniem zei

Vergeleken met Johan zijn "verjaardag uitzending" was dit echt een aanfluiting. Uitgezonderd Barry Hughes waren de felicitaties beschamend.Ook de sbs clowns gerard en hans waren gewoon niet leuk, hans is te ontvlambaar en wil zich bewijzen.... Gemiste kans! Doch, gefeliciteerd gijpie!

Rene zei

Viel idd wat tegen.
Toch wel nette kijkcijfers: 786.000

Anoniem zei

Ik denk dat ze zich wat hadden ingehouden met uitpakken, omdat Rene al expliciet had aangegeven dat ie niet zo van die aandacht houdt. 's Ochtends zei hij nog op de radio dat hij hoopte dat het allemaal niet veel bombarie zou worden.

Anoniem zei

Als die hans een beetje eigenwaarde heeft komt die niet weer. Begint nu wel een beetje oud te worden. Leeft ome cor nog? Had die dan uitgenodigd ofzo IPV hans aan tafel. En vrijdag Emile Scheelvis zeker weer? Wanneer komen er is andere gasten ik noem een Van Basten johan cruijff Van Gaal B Van Marwijk hugo borst Kromme VD Vaart Sneijder stekelenburg etc etc etc

Anoniem zei

@ BoneThugsForFree

Vrijdag komen Van Marwijk en Van den Herik.

Ik snap er niets van dat Hans het zelf nog leuk vindt, waarom komt hij nog?! Van mij mag die, want ik vind het wel leuke uitzendingen.

Anoniem zei

Tjonge jonge, geen wonder dat Kraay jr 2 keer is gescheiden. Wat een kind, kneus, loser en sukkel. Zal wel van Sbs6 komen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link