19 april 2011


Eindredacteur VI: 'Hansie Hansie-uitzending' slechtste sinds jaren

De uitzending van Voetbal International van 4 april jongstleden, met daarin het tweede optreden van Hans Kraay Jr. na zijn terugkeer, gaat niet de geschiedenisboeken in als één van de beste uitzendingen van het programma ooit. Sterker nog: volgens de eindredacteur van het programma, Michel van Egmond, was het zelfs de slechtste uitzending sinds jaren.

Van Egmond schrijft dat in zijn rubriek 'Balverliefd' in het blad Voetbal International. Daarin doet hij wekelijks verslag van de gang van zaken achter de schermen bij het programma. Van Egmond: "De verjaardag van René van der Gijp zorgde voor een iets te melige sfeer in de studio. De aanwezigheid van Gerard Joling en zijn twee halfnaakte danseressen hielp daar ook niet bij en van de circa tachtig keer dat Hans Kraay het woord nam, mocht hij tachtig keer niet uitpraten. Dat was een record, maar het had een draak van een uitzending tot gevolg. De slechtste sinds jaren."

Naar aanleiding van de uitzending werd de petitie 'Geef ons VI zonder Hansie Hansie terug!' gestart. Deze is inmiddels ruim 1000 keer getekend, maar Kraay Jr. zelf toonde zich eerder al niet onder de indruk. "Het is allemaal goed, joh; maakt mij het uit", riep hij toen. Van een hernieuwd afscheid van Kraay Jr. bij het programma is overigens totaal geen sprake. Begin mei zal hij gewoon weer zijn opwachting maken.


9 opmerkingen:

Peter zei

Dit vind ik goed, een eindredacteur die gewoon zélf de vinger op de zere plek legt. Hadden ze maar zo iemand bij Studio Saai...

Anoniem zei

Wat een onzin. Eerst zitten te lobbyen om Hans terug in de show te krijgen en nu met zijn allen hem zitten af te kraken. Iets waar sigaarsnor zelf ook goed aan mee doet door aandacht te besteden aan alle artikelen waarin Hans wordt afgekraakt

Rene zei

http://www.fclienden.nl/nieuws/737/

Anoniem zei

die duizend petities kunnen niet op tegen die 10000en van toen ;)

SigaarSnor zei

@Anoniem 20-04-11 00:38: Don't shoot the messenger.

Anoniem zei

Van Egmond moet die kleine kinderen die vast aan tafel zitten eens aanspreken dat ze Hans moeten laten uitspreken. Het zijn natuurlijk pesterijtjes van het laagste niveau passend bij mensen van laag allooi. Hans wordt er helaas voor hem voor afgerekend, terwijl hij er niks aan kan doen.

Mike zei

Tsja, Hans was gelukkig niet overdreven aan het doen. Wat een SBS randdebiel.

Moto zei

Hans wordt niet serieus genomen, klopt ook, hij is het ook niet. Hij heeft geen enkele functie want de functie 'ergeren aan' is al van Wilbert Genee.

Anoniem zei

@Moto
Hansie heeft meer voetbalverstand dan Derksen en Genee bij elkaar.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link