04 maart 2011


Uitzending Voetbal International (vr 04-03-2011)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een oude aflevering nog eens terugkijken? Dat kan!

Bekijk hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending vrijdag 4 maart 2011. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Jan Reker, Hans Kraay Jr., Freek Jansen en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


10 opmerkingen:

SigaarSnor zei

De directe .mp4-link is op dit moment nog niet beschikbaar. Zodra dat wel het geval is (dat is waarschijnlijk pas ergens morgen in de loop van de dag), zal deze toegevoegd worden.

SigaarSnor zei

De .mp4-link is inmiddels beschikbaar en toegevoegd aan het bericht.

Unknown zei

Hoe komen jullie aan die directe mp4 link? ipad sniffen?, of is er pagina waar die op staat?

SigaarSnor zei

@Patrick: De manier om de .mp4-link te achterhalen wordt (in ieder geval voorlopig) geheim gehouden om zo het risico dat ook deze mogelijkheid binnenkort ongedaan wordt gemaakt, te verkleinen.

Anoniem zei

Wat een smoes. Je wilt gewoon bezoekers hebben!

Anoniem zei

en gelijk hebben ze!

Anoniem zei

RTL-link werkt volgens mij niet. (Na reclame wordt verbinding verbroken)

Anoniem zei

@ Anoniem zei

Wat een smoes. Je wilt gewoon bezoekers hebben!
05-03-11 19:03

Tuurlijk wil Sigaar bezoekers hebben daar doe het ook voor. En omdat die het zelf denk ik ook leuk vindt om te doen. Maar js steekt niet voor jan lul zoveel tijd in je blog.

SigaarSnor zei

Ik wil inderdaad graag bezoekers, maar die komen ook zónder die .mp4-link wel. De reden die ik gaf is dus wat dat betreft geen smoes. En er komt nog bij dat ik aan degene die mij heeft verteld hoe de link nu te achterhalen is, heb beloofd het niet verder te verspreiden.

Anoniem zei

http://www.youtube.com/watch?v=7gLGCDPHA0k

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link