28 februari 2011


Uitzending Voetbal International (ma 28-02-2011)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een oude aflevering nog eens terugkijken? Dat kan!

Bekijk hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 28 februari 2011. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Raoul Heertje, Peter Wekking, Martijn Krabbendam en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


17 opmerkingen:

SigaarSnor zei

Door een tip van een lezer van deze blog ben ik er inmiddels achter hoe die mp4-links achterhaald kunnen worden. Op dit moment is de link nog niet beschikbaar, maar zodra hij dat wel is, voeg ik 'm toe!

Superbeelden zei

@ SigaarSnor,
Is het ook mogelijk die manier te kunnen delen? Heb wel wat van andere VI fans wat gehoort.
RTL gemist, kijkt niet echt lekker.

Anoniem zei

Wat Superbeelden zegt. Het zou fijn zijn als er wat openheid hieromtrend gegeven wordt. Ik kijk toch het liefst vanaf mijn mediaspeler op TV.

Anoniem zei

Ik denk dat men deze manier om te achterhalen niet in de openbaarheid wil brengen, omdat RTL dan waarschijnlijk maatregelen zal nemen.

jekkertje zei

Ben pas sinds kort achter deze site gekomen, fantastisch dat ik de uitzending vanaf hier kan downloaden.

Rene zei

Ja hoor: deze uitzending wederom een verbetering van het aantal kijkers. Het nieuwe record staat nu op 804.000 waarmee het oude record van 704.000 (uitzending van Johan's verjaardag en sluiting transfermarkt) ruim verbeterd wordt.

Anoniem zei

@Sigaarsnor,
Die mp4 links zijn de enige die het bij mij doen, en ik had maandag geen mogelijk om het te kijken en nu kan ik dus niks terug kijken, dus of er voortaan bij alle gelijk een mp4link zo komen zo heel erg handig zijn! Alvast bedankt!
Gr. VI FAN

OranjeEINSVI zei

Ik vond het maar een saaie aflevering. Ik kan me niet meer herinneren welk moment een plekje op YouTube zou verdienen.

Anoniem zei

@ Anoniem

je snapt dat die eerst moet downloaden en dan uploaden? En wegens omstandigheden was het even moeilijk rippen van RTL dus ik denk dat het binnenkort wel iets sneller gaat. Maar dan als nog als het 2 dagen later hier online komt kan je ook blij zijn.

SigaarSnor zei

@Superbeelden: Ik houd de manier (voorlopig) geheim, omdat ik niet het risico wil lopen dat RTL dit 'gat' binnenkort ook dicht. (Bovendien heeft de tipgever me gevraagd het niet verder te verspreiden, en daar wil ik me dan ook aan houden).

Ik zal steeds zo snel als mogelijk de link hier delen, echter updatet RTL tot nu toe niet bepaald snel (en niet synchroon met RTL XL op de pc). De mp4-link van gisteren is dan ook helaas nog steeds niet beschikbaar.

Anoniem zei

Als ze alle lekken dicht hebben kan je altijd nog screen capture doen. Zal de kwaliteit wel iets naar beneden gaan maar goed. Screen rips kunnen ze toch niet tegenhouden omdat je dan je eigen beeldscherm record.

Anoniem zei

Part2 :P
Daarnaast zijn er ook dvd-recorders.
HD-PVR "heb ik zelf" Weet alleen nog niet hoe ik me tv kan opnemen heb um voor gameplay record gekocht. Dus is nog even afwachten hoe dat allemaal werkt. Ik snap alleen niet waarom RTL zoe moeilijk doet ze moeten juist blij zijn dat zoveel mensen het willen zien.

Anoniem zei

Heel logisch. RTL wil inkomsten genereren uit RTL XL, en dat krijgen ze doordat je als kijker af en toe een reclame krijgt voorgeschoteld. Aan zo'n MP4 verdienen ze niets. Op zich is dat hun goed recht, maar voor ons als VI fans (en buitenlandse fans niet te vergeten) vrij irritant.

Raymond zei

Ik vond het een mindere uitzending, niet slecht maar ook niet top.

@Sigaarsnor - Ik heb het eerder al gevraagd, maar heb je enig idee waneer er weer losse fragmenten komen van de afgelopen uitzendingen?

Ben gewoon erg benieuwd.

Anoniem zei

Hier is de MP4!

http://iptv.rtl.nl/nettv/Mon22.RTL7_110228_19270107_Voetbal_International_s.mp4

SigaarSnor zei

@Anoniem 17:06: Het delen van de uitzendingen zullen ze inderdaad nooit helemaal tegen kunnen gaan, maar het downloaden zal als de .mp4-links niet meer werken wel een stuk omslachtiger worden voor de gemiddelde VI-kijker. Hoe langer we daarvan kunnen blijven genieten, hoe beter.

De .mp4-link is dus inmiddels gearriveerd. Zie de reactie van Anoniem 19:15 of bovenaan in het bericht!

@Raymond: Door drukte ben ik er vorige week niet meer aan toegekomen, en ik vrees dat er ook deze week weer weinig van komt... Ergens in de tweede helft van volgende week hoop ik.

Anoniem zei

Heerlijke uitzending juist. Ging weer gewoon over voetbal en Johan was goed op dreef.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link