02 maart 2011


Hans Kraay Jr. tóch terug bij Voetbal International

Het geduld van de 'Hansie Hansie'-fans is danig op de proef gesteld, maar de kogel is dan eindelijk door de kerk. Hans Kraay Jr. keert weer terug aan tafel bij Voetbal International! Vanaf maandag 14 maart zal hij eens per maand in het tv-programma te zien zijn.

SBS verbood Hans Kraay Jr. eerder nog langer op te treden in het RTL-programma. Verschillende keren leek Kraay Jr. vervolgens toch weer terug te mogen keren (zo was een sponsor bereid SBS te betalen en wilde RTL Kraay Jr. zelfs helemaal inlijven), maar steeds werd er geen akkoord bereikt. Bij nieuwe contractonderhandelingen met SBS heeft Hans Kraay Jr. nu zelf bedongen dat hij weer eens per maand mag gaan aanschuiven.

Sofie Kraay-Nuijten, de vrouw van Kraay Jr. en tevens de behartiger van zijn zakelijke belangen: "De storm (tussen SBS en RTL, red.) is gaan liggen. Hans heeft van zijn werkgever SBS toestemming gekregen om weer eens per maand aan te schuiven bij een programma als voetbalanalyticus. Toen dat bekend werd, heeft RTL meteen contact met Hans gezocht en hem gevraagd of hij terug wilde keren in VI. Natuurlijk hoefde Hans niet lang na te denken voordat hij 'ja' zei."

Kraay-Nuijten gaat verder: "De laatste maanden is zoveel wederzijds respect tussen SBS en Hans uitgesproken. Dat heeft ertoe geleid dat SBS deze beslissing heeft genomen. En Hans is er natuurlijk verschrikkelijk blij mee."

Een woordvoerder van SBS laat weten: "We vonden zelf dat de discussie ook wel wat te lang duurde nu. Hans wil dit graag en we hadden geen zin om weer met RTL te gaan praten over allerlei afspraken. Eigenlijk gaat het nu terug naar zoals het vroeger was, toen hij ook eens per maand ergens aanschoof. Dat ging mis toen het steeds meer werd."

Johan Derksen vertelde op VI Radio (beluister het fragment onderaan dit bericht) blij te zijn met de terugkeer van Kraay Jr.: "We hebben Hansie best een beetje gemist. Het is goed nieuws dat Hans weer bij ons mag aanschuiven. Erg jammer dat de ordinaire ruzie tussen SBS en RTL zo lang moest duren." Gekscherend voegde Derksen daar aan toe: "De terugkeer van Hans Kraay Jr. is een zwarte dag voor de sportjournalistiek. Mijn kijkcijfers zullen helaas lijden onder zijn terugkeer."

Hans Kraay Jr. zelf reageerde vandaag op het nieuws in onder meer Evers Staat Op (met ook Wilfred Genee), VI Radio (met ook Johan Derksen) en de Coen & Sander Show. Beluister hieronder de verschillende fragmenten:

Evers Staat Op (Radio 538):


VI Radio:


Coen & Sander Show (Radio 3FM)


16 opmerkingen:

Bart zei

Hansie!

Anoniem zei

Fantastisch nieuws :D
Lache dat laatste stukje van VI radio trouwens

Anoniem zei

idd, Johan: "Het blijft een paardenlul natuurlijk" hahahah.

Hans is overdreven, irritant, melodramatisch, maar wel een voetbalman en de perfecte 'krabpaal' voor Johan om zich af en toe op af te reageren.

1x per maand is perfect!

Anoniem zei

HANSIE HANSIE

Hij is terug!!!

Anoniem zei

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! hahahaha geweldigggg!!!!

Anoniem zei

NEEE!!! Wat een ellende zeg.
Godzijdank is het maar één keer per maand. Vind deze man echt een randdebiel eerste klas, stakker.

Anoniem zei

Fantastisch nieuws

Anoniem zei

1x per maand, gelukkig niet vaker, nu is het nog te doen!

Krayface zei

Ik heb net even snel een test run gedaan kwaliteit is wel al redelijk maar kan nog hoger. Ik heb andere kabels besteld dus hopelijk wordt het beter :D Me tv is alleen HD ready

Download hier de test
http://www.megaupload.com/?d=YP2MQRGW


@ sigaar
Convert jij je video's altijd of rip je ze gewoon direct Mp4? Zo niet welke settings gebruik jij en welke converter want zoals je ziet is mijn 1min filmpje al 65 MB en dan is het nog in lage kwaliteit

Anoniem zei

@krayface

De MP4 komt gewoon van RTL af, het is dus geen TV rip!

Anoniem zei

yes die KAAS komt terug

SigaarSnor zei

@Krayface: Ik weet niet precies wat je bedoelt, maar zoals Anoniem 08:25 al zegt: ik zet de uitzendingen niet zelf online; de .mp4-links zijn direct afkomstig van RTL.

Anoniem zei

@ sigaar

Ok dan zoek ik zelf wel ff goeie converter :)
me kakel komt volgende week binnen "scart to RGB 5x" 1280x720 Resolution als het goed is :D
Dus als RTL het nog beter gaat beveiligen probeer ik ze wel ze te recorden.

Anoniem zei

Wordt 1 maal per maand een aflevering skippen dan voortaan. Verschrikkelijke, totaal onnodige kerel, zonde van de zuurstof.

Anoniem zei

Nee Theo Bos, Frenk van der Linden en noem maar op waren geweldige gasten! >,<

Anoniem zei

En Tijl Beckand niet vergeten, zo die was goed zeg, heel grappig en beschik over heel veel voetbalkennis...nou nou nou

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link