13 juni 2010


Interview met VI-bardame Berdine

In WeekendGezet, een magazine voor de regio Zuid-Limburg, staat deze week een interview met Berdine Wassink, onder de kijkers van Voetbal International beter bekend als 'bardame Berdine'. Ze stond afgelopen voetbalseizoen (bijna) iedere maandag en vrijdag achter de tap bij het programma.

In het dagelijks leven is ze 'regeltante' bij de Coöperatie Eerste Divisie, dat de belangen van de voetbalclubs in de Jupiler League behartigt. Ze spreekt in het interview onder andere over haar werk, maar ook over haar eigen sportverleden, haar favoriete voetbalclub (Fortuna Sittard) en haar studie.

Verder vertelt ze hoe ze bij Voetbal International terechtgekomen is: "Omdat een biermerk (Jupiler, red.) hoofdsponsor is van de eerste divisie vond men het aardig het decor een café-uitstraling te geven, met een biertap. Voetbal is een mannenwereld en men vond het net daarom leuk als er een vrouw achter de tap zou staan. Mijn vader heeft jarenlang in de directie van een (andere) brouwer gewerkt, dus een biertje kan ik wel tappen."

Het hele interview kun je hier lezen.


Berdine Wassink


3 opmerkingen:

Anoniem zei

wie is nu de barvrouw bij VI??

SigaarSnor zei

@Anoniem 24-11-11 11:58: http://sigaarsnor.blogspot.com/2010/08/escha-tanihatu-bardame-bij-voetbal.html.

Anoniem zei

zo zo... danny doet het goed :-)

thanks moderator

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link