09 oktober 2009


Johan Derksen heeft Australische dubbelganger

In Australië blijkt een man te wonen die verdacht veel lijkt op Johan Derksen, zo is vandaag in het AD te lezen. Beiden hebben een snor en ongeveer hetzelfde kapsel, maar de overeenkomsten gaan verder dan alleen het uiterlijk van de twee heren.

De Australische man, Peter Kogoy, is net als Johan Derksen sportjournalist. Kogoy schrijft voor de krant The Australian en volgt deze week de verrichtingen van het Nederlands voetbalelftal in Sydney.

Maar er is nog meer, zo laat Kogoy tegenover het AD weten: "De vader van jullie guy was een politieagent, las ik. Die van mij ook, in Europa. Hij is enig kind, en ik ook. We zijn bijna even oud en houden van een goede sigaar. En zeggen jullie dat Johan Derksen nog steeds alimentatie betaalt na een scheiding? (..) Tja, dat moet ik ook."

Of Peter Kogoy ook van de muziek van Mickey Newbury houdt en veel samen met een eigenwijze presentator met geföhnd haar op de televisie te zien is, is onbekend.


Peter Kogoy (links) en Johan Derksen (rechts) - Foto: AD.nl/PRO SHOTS

Ken jij nog iemand anders die op Johan Derksen of één van de andere vaste voetbalgasten (zoals Wilfred Genee, René van der Gijp of Hans Kraay Jr.) lijkt? Laat het weten!

Update 14-10-2009:
Er is een nieuwe foto opgedoken van Derksen-dubbelganger Peter Kogoy, die de uiterlijke gelijkenis tussen de twee nog treffender weergeeft: zie hier.


4 opmerkingen:

Unknown zei

Daar hoef je niet voor naar Australie, in Leiden loopt er ook één rond:
kijk hier maar

SigaarSnor zei

Bedankt voor de tip Anton, ik heb er een aparte blog aan gewijd: http://sigaarsnor.blogspot.com/2009/10/johan-derksen-blijkt-nog-een-look-like.html

Anton zei

Thanks voor je linkje.
Ik zal binnenkort een stukje plaatsen over de lookalike en naar jou linken.
Groeten

Unknown zei

Derksen blijkt toch een man met humor te zijn. Hij had gisteren bij P&W bijna dezelfde kleren aan als zijn dubbelgangert.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link