09 oktober 2009


Johan Derksen blijkt nog een look-a-like te hebben

Eerder vandaag kon je op deze weblog al lezen dat er in Australië iemand rondloopt die verdacht veel op Johan Derksen lijkt. Hij blijkt echter niet de enige te zijn. Ook in ons eigen kikkerlandje loopt een 'look-a-like' rond.

Weblog doordebenen.nl ontdekte de look-a-like al in februari van dit jaar: "Vanuit een donkere kroeg in Leiden kregen we het volgende kiekje toegespeeld. De lokale bevolking en regionale handtekeningenjagers waren uitgelopen in de veronderstelling dat Johan Derksen aan de toog zat. De echte kenners zouden beter moeten weten. Collega Johan drinkt immers geen alcohol. Alle consternatie was natuurlijk wel het bewijs dat het om een echte Evenknie ging."

De naam van de Leidense dubbelganger is niet bekend en ook is niet duidelijk of de overeenkomsten tussen hem en Johan Derksen verder gaan dan alleen het uiterlijk. Oordeel hieronder zelf over de gelijkenis tussen de twee.

Ken jij nog iemand anders die op Johan Derksen of één van de andere vaste voetbalgasten (zoals Wilfred Genee, René van der Gijp of Hans Kraay Jr.) lijkt? Laat het weten!


Dubbelganger (links) en Johan Derksen - Foto: doordebenen.nl/Pauw & Witteman


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, Hans jr. heeft ook een look a like.....mijn man Wim.

Groet
Christel

SigaarSnor zei

@Christel: Ik zou die look-a-like graag plaatsen op deze blog. Zou je een foto van jouw man Wim kunnen en willen opsturen? Zie http://sigaarsnor.blogspot.com/p/contact.html voor het mailadres.

Anoniem zei

vind die Australier tog meer lijken

Anoniem zei

Ook Mark van Bommel heeft een look a like....

nl mijn man Henk...

Groetjes Natasja

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link