18 november 2017


Eredivisie op zaterdag: VVV-Venlo houdt stand in de Kuip, Ajax verpulvert NAC Breda

Landskampioen Feyenoord is het winnen verleerd. Na gelijke spelen tegen PEC Zwolle, Roda JC en ADO Den Haag en verlies tegen Ajax, ging het ook tegen VVV-Venlo lelijk mis. In De Kuip werd het 1-1.

Feyenoord had een enorm overwicht, maar de actie die de Limburgse defensie zou openrijten, bleef uit. Jorgensen was het dichtst bij succes. Unnerstall wist zijn geplaatste schot te keren. VVV kon amper op aanvallende plannen worden betrapt.

Nadat Unnerstal ook door Larsson en Van Beek was getest, vond Jorgensen de korte hoek. Vilhena, Berghuis en Boëtius lieten kansen op de 2-0 onbenut. VVV kwam amper over de middenlijn, maar 'stal' met een afstandsschot van Van Bruggen uit een corner toch een punt in Rotterdam-Zuid.

Ajax heeft een onthutsend zwak NAC Breda met 8-0 verslagen. Na een halfuur leidden de Amsterdammers al met 0-5 in het Rat Verlegh Stadion.

NAC legde Ajax in de eerste helft geen strobreed in de weg. De Ajacieden wisten wel raad met de geboden ruimte en waren effectief in de afronding. De Ligt kopte Ajax op 0-1 uit een corner van Schöne, daarna ging het snel via twee treffers van Van de Beek, Neres en weer De Ligt.

Na rust bloedde het duel snel dood, maar Ajax ging door met scoren. Schöne schoot raak uit een penalty en Huntelaar kopte vrij de 0-7 binnen. Dankzij Van de Beeks derde (0-8) gaat de zege de boeken in als Ajax' grootste eredivisie-uitzege.



Lees ook het andere voetbalnieuws van vandaag terug op SigaarSnor!
- Geblondeerde Lewandowski gidst Bayern München naar zege
- Manchester United ruim langs Newcastle bij rentree Ibrahimovic
- Sébastien Haller groeit uit tot een fenomeen in Frankfurt
- Uitzending Voetbal Inside van 17-11-2017 trekt 484.000 kijkers



Lees ook het andere voetbalnieuws van gisteren terug op SigaarSnor!
- Betweters #12: ''Oranje heeft een buitenlandse bondscoach nodig!''
- Pierre-Emerick Aubameyang uit selectie Borussia Dortmund gezet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link