06 juli 2014


René van der Gijp: ''Blij dat de kutbelgen eruit zijn'' (VI Oranje)

Fragment uit VI Oranje. Helaas is het België niet gelukt voorbij Argentinië te komen. René van der Gijp is uitermate blij dat de Belgen eindelijk de mond is gesnoerd.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.7 opmerkingen:

Anoniem zei

Gijpie noemde Argentinië eergisteren een C-land, een dag later was het al een B-land. Benieuwd of hij het na de uitschakeling van Oranje een A-land gaat noemen. Hij verandert wel héél erg makkelijk van mening voor iemand die denkt dat hij altijd beter ziet dan een ander. "Knap wat die Depay presteert op zo'n jonge leeftijd. Leuk spelertje." Maar in andere landen lopen er nog jongere spelers rond die al bij veel grotere clubs zitten dan PSV, alleen die kent Gijpie niet want hij volgt als populaire "analist" alleen de avonturen van Oranje en zijn kleine vriend Messi. Van zodra ze het aan tafel over een ander land dan Nederland hebben, kijken Johan en Gijpie als bedelaars naar Genee omdat ze de spelersnamen niet kennen. Boskamp is de enige echte voetbalkenner en liefhebber. Jammer dat ze hem dan ook alleen maar uitnodigen om hem "aah joh, donderstraal toch op" te horen roepen. Iedereen aan die tafel wordt een karikatuur die steeds meer begint te lijken op een slechte imitatie van de Tv-kantine. De jongens van VI zijn over hun hoogtepunt heen. Ik ben al jaren een trouwe fan en zal altijd blijven kijken, alleen jammer dat het niveau nu zo drastisch gedaald is. Ik hoop dat ze er zin in krijgen voor het volgende voetbalseizoen, maar aangezien Derksen zich zelfs niet voor het WK kan opladen, zie ik het maar somber in. Op deze manier wordt het nog een lange lijdensweg tot zijn contract is afgelopen.

Anoniem zei

Ach als de competitie begint kan Derksen weer uren leuteren over de rechtsback van NAC of de voorzitter van FC Sufkutterveen. Van die verhalen waar niemand in geïnteresseerd is.

Anoniem zei

@7-7-14 02:16

Je hebt helemaal gelijk en geen speld tussen te krijgen,zou Derksen zeggen...

Anoniem zei

http://media.dumpert.nl/foto/9436499d_columnderksenoverGIJP.jpg

Anoniem zei

Kut gijp , groeten uit België

Anoniem zei

Een overjaarse journalist en een selfmade komiek die lachen om kutbelgen. Nederland, maak je niet belachelijk en haal die 2 sukkels van de televisie voor ze nog meer onzin vertellen. De komiek kan dan terug aan de anti-depressiva en die langharige demente in een rustoord, Nederland word dan opnieuw beleefd.

Anoniem zei

Ba Byeee :p

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link