11 juli 2014


Uitzending VI Oranje (vr 11-07-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het WK Voetbal 2014 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 11 juli 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Johan Boskamp, Sierd de Voes en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


19 opmerkingen:

Anoniem zei

Vandaar maar weer eens een pizzaatje met kipdöner, knoflook, ui en paprika.

Anoniem zei

Pizza Hawaii zonder ananas hier.

Anoniem zei

Voor mij een cheeseburger zonder kaas....

Anoniem zei

Voor mij een lekkere doos radijsjes gevolgd door een bord mora bitterballen en een extra large snickers

Anoniem zei

Doe mij maar een Pizza Sauerkraut!

Anoniem zei

Doe mij deze keer maar een pizza Van Hanegem, dus met verkruimelde feta, ham, rode ui en een flinke scheut balsamico-azijn.

Anoniem zei

... en voor Ome Johann een broodje poep!

Anoniem zei

Rene? Moeten de Belgen stoppen met zeiken? Jij g(r)ijpt al twee jaar elke kans om wat zielig op België te zeiken. Vanwaar dat België-complex? Kon je ze niet aan toen je daar speelde of wat?

Anoniem zei

Dat zeiken op Belgie is echt een toneelstukje, dat interesseert hem echt niet. Dat zegt ie wel vaker over zaken die hem wel interesseren, maar Belgie interesseert hem echt niet. Beetje treiteren met een knipoog elke keer naar Genee als Boskamp naast hem zit en hij weer een opmerking maakt. Ik denk dat hij belgie alle goeds toewenst.

Anoniem zei

Het zijn ook gewoon kut Belgen. Geen woord aan gelogen. KUT BELGEN!!!

Anoniem zei

Beste sigaarsnor, sinds weken doen de directe links het niet meer. Hier op het forum is er vaak melding van gemaakt, maar een reactie van jouw kant is tot nu niet gekomen. Ik heb het per e-mail gemeld, maar daar reageer je niet op, dus nog een keer via deze kant. Kan je daar iets aan doen en in ieder geval een reactie geven? Zou je veel mensen een plezier mee doen!

Anoniem zei

Beste Anoniem, de directe link werkt gewoon fijn.

Anoniem zei

Derksen die het amateurvoetbal de nek om draait "Slecht voetbal is niks aan om naar te kijken" Nou Derksen in vergelijking met Engeland/Spanje/Duitsland is de Eredivisie ook geen zak aan.

Anoniem zei

Hans had het erover dat hij als liefhebber ook bij een bierelftal als Friesland kon gaan kijken. Dat gaat nergens meer over.. Derksen kijkt De Eredivisie beroepsmatig en vindt het wel spannend. Dat is wat anders dan acteren alsof je van ieder potje kunt smullen.

Anoniem zei

Derksen is niet meer zo scherp, als een paar jaar terug.
Hij is ook al 65, heeft wat meer afstand genomen van het voetbal, wat te merken is.
En voor het geval er mensen over leeftijd gaan vallen, zelfs oudere kunnen het uitstekend volgen, maar als je er iets meer afstand van doet, kan Derksen niet overal meer een spontane mening over hebben.

Anoniem zei

Wat Anoniem 12-07-14 17:27 zegt, VI is over zijn hoogtepunt heen. Het wordt tijd dat dit programma stopt, tijd voor iets anders.

Anoniem zei

VI is natuurlijk ver,heel ver over zijn houdbaars datum heen.En Gijp heeft gelijk met zijn tering belgen.Want die denken echt dat ze kunnen voetballen die mongolen.Na 20jr.doen ze weer een keer mee op een eindtoernooi,en denken gelijk dat ze die kunnen winnen..!!! Dan ben je als volk echt heel DOM.

Koen Kutbelg zei

Gerets wist Gijpie altijd wel te vinden in de douche.
Moeilijk om te verwerken voor Gijpie.

Anoniem zei

Wat heeeft dat er nu mee te maken?Kun je zien en lezen hoe DOM die belgen echt zijn...Hebben ook een hele sterke legeau whaaa...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link