01 juni 2011


Derksen en Genee spraken met John de Mol over overstap

Het contract tussen RTL en de mannen van Voetbal International werd onlangs verlengd tot 2014. De heren strijken daar naar eigen zeggen een mooi salaris voor op. Dat RTL hiertoe bereid is, blijkt een reden te hebben. Er was namelijk, in de persoon van John de Mol, een belangrijke kaper op de kust.

John de Mol werd enige tijd geleden mede-eigenaar van RTL-concurrent SBS. De Mol staat bekend als groot voetballiefhebber en is ook al enkele keren te gast geweest in het programma. Bovendien kent hij Wilfred Genee erg goed: Genee was op Talpa hét gezicht van het voetbal. Om SBS (en de SBS-zender Veronica) uit het slop te trekken, zou De Mol daarom maar wat graag Voetbal International hebben getransfereerd naar die zender.

In de papieren versie van Voetbal International geeft Johan Derksen toe dat er gesprekken zijn geweest met De Mol: "Wilfred Genee en ik hebben wel een gesprek met John de Mol gehad en we waren ook enthousiast over zijn plannen, we hebben een zwak voor die man, maar voor de continuïteit en de duidelijkheid voor de kijkers is het beter dat we bij RTL blijven. Die zender is altijd goed voor ons geweest en na al die jaren is er een band ontstaan met alle medewerkers."

Veronica deed eerder, toen John de Mol er nog niet bij betrokken was, overigens ook al een poging om Voetbal International naar die zender te halen. Ook toen mislukte dat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link